Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psychedelic

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is úgy tartottam, hogy a politikai paletta nem egyenes vonal, jobb- és balszéllel, hanem voltaképpen egy kör, amely pontosan a jobb- és balszélnél ér össze. Voltaképpen mi a különbség a nemzetiszocialista és a szimpla kommunista között? Nem elméletben, hanem gyakorlatban!…..
Psychedelic 2008.04.11 19:29:18
Egy előttem szóló mellé állnék..., hiába írunk a Tomcat oldalra a Bombagyár-ba, ott mindent cenzúráznak!!!
Csak azt jelentetik meg, ami zene füleiknek!!!
Azon az oldalon nincs demokrácia barátaim, csak egyoldalú szemlélet. nemhiába nincs az oldalnak fóruma és nyilvános hozzászólásra lehetőség!
Amit szerettem volna beírni..., és le is írtam, de sajnos azóta sem jelent meg (1 hete), a következő:
Egy igaz magyar nem gyűlölködik... Eltudod képzelni Árpádról vagy Mátyás királyról hogy ilyeneket írt volna, vagy minősített volna embereket!
Vallásos biztos nem vagy, ugyhogy ne vagdalózz néha hithű szavakkal. Egy igaz vallásos ember nem itélkezik más embertársa felett... ne itélj, hogy ne itéltess!!!
Itt kell felnevevelnem a gyermekeimet, ilyen indulatokkal teli, bármikor gyilkolni képes prolikkal egy országban...? Féltem a jövőjüket az ilyen férgektől, mint te és Tomcat barátod és az ivadékaitok! Ne menj a blogspotra, mert biztos bejelölöm a blogodat rasszizmusra felbujtás miatt!!!
Éljen magyarország és pusztuljanak az ilyen ÁLmagyarok, mint TE!!! Ja és a magyar gárda..., hányingert kapok tőlük!!! Tele iskolázatlan tuskókkal, és full falusi turizmus mind... egytől eggyig. Olyanok, akiknek nincs hol dolgozniuk és semmit nem tudtak eddgi felmutatni, és most néha feltünnek a tv-ben. Erre jó a gárdistáknak, hogy a híradókban mutogassák a fésületlen zsíros hajukat és az alkoholtól dagadt fejüket, némyelyeknek még foga sincs basszátok meg. Ez kell a magyarnépnek...? Vegyetek példát a svájci gárdáról, azokat meglehet nézni..., és tanulni lehet tőlük!!! Szégyen ami itt megy ebben az országban. Béke mindenkinek, és hajrá magyarország... Szebb jövőt magunknak!
Üdv mindenkinek!

József
Az is elég vicces, hogy Jamaikában illegális a fű, de az mennyire béna már, hogy nyártól nem lehet nyilvános helyeken dohányozni Hollandiában, és ez a coffeeshopokra is vonatkozik. Nem pusztítják feleslegesen a szmókerek egészségét, ehehe. A július 1-től életbe lépő törvény…..