Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EMA

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Zsidó Múzeum ma egy halott múzeum. Programjai nincsenek, még honlapja sincs, nemhogy a XXI. századi múzeum-működtetés elemi nyomai. A felhalmozott érték hatalmas, de passziv szemlélődésre elegendő, ami már vagy húsz éve kiment a divatból. Mint minden ilyen létesitmény, egyre…..
Na jó, kezdjük!Pár napja attól hangos a sajtó, hogy a Bojár Iván vezette Szeretem Budapestet Mozgalom vezetésével nekigyürkőznek a civilek a budapesti falfirkák eltávolításának. Ez mind szépen és jól cseng. A bökkenő csupán csak annyi, hogy mindez ebben a formájában nem…..
EMA 2008.09.17 13:13:37
Kedves BIA!

Annak idején megkérdezték tőlem, hogy miért nem jó nekem egy képviselői poszt, miért akarok egyenesen főpolgármester lenni? A Te példád mutatja, hogy mennyire nem elég az egy-két jószándékú képviselő, ha a rendszer totálkáros. A korrupt banda elsöprése nélkül marad a falfirka-takaritás.

Neked nem kemtammal kéne vitatkoznod, de szerintem ezt Te is tudod. Egyébként Kemény Tamás a neve, de szerintem, ezt is tudod. (mint ahogy az én nevem Éva Mihály Amichay - ha az EMA nem lenne világos). Ennek a városnak a lakóit túl sokáig hitegették, túl sok hazugsággal etették, és etetik a mai napig is. Ezért "hisztisek" és a falfirka eltüntetésének nemes szándéka már nem elégiti ki őket.

Folyósói beszélgetésekben lehettünk azonos véleményen Beleznay Évával is, de én valódi civilként hiszizek a városért és más munkából élek, mig ő azért kapja a fizetését, hogy kiszolgálja a jelenlegi hatalmat. Ő tehát kiirta az épitészeti pályázatot egy olyan terület beépitésére, amelyet a civil városlakók többsége szeretne zöldként látni továbbra is, és még egy liberális sátrat sem akar a Városházaparba! A hatalom pedig leszarja a civil véleményt, ha az az ő üzleti elképzelkéseit zavarja!

Demszky a választások előtt kilóra megvette az ellenzékét - már akit meg tudott venni. És, megbocsáss, Téged megvett, ami Neked többe került, mint az a fizetés, amit felveszel havonta. Kemtamnak igaza van: a hitelességedet veszitetted azzal, hogy beálltál közéjük. Nem tudsz tenni sem a zsidónegyedért, sem a többi, tényeget érintő dologért, merad a falfirka eltakaritása - Te is tudod, hogy ez nagyon kevés. Éppen ezért, megértem, hogy dühöngsz, de a célpont nem Kemtam vagy a többi, hisztiző civil kéne legyen.

Tudod, ha egy fehér kesztús ember kezet fog egy szaros kezűvel, akkor nem a szaros kezűre mpndják, hogy fehér kesztű tapadt a kezéhez...
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
EMA 2008.04.17 13:50:08
Az Izraeli Bormarketing Kht. dörzsölheti a tenyerét, miután a világ legbefolyásosabb bormagazinja, a Robert Parker által alapított Wine Advocate megtartotta történetének első izraeli nagytotálját, és 14 bort jutalmazott 90+ ponttal. A legmagasabbra (93 pont) a Yatir Borászat 2003-as…..
EMA 2008.01.10 03:13:09
w Zsidók és hülyék 2007.09.13 05:00:00
Evidenciákat ismétlünk ma is. Hiába, alig csengettek be, álmos még a társaság. Gyűlölettörvény kéne már megint, ide mindig az kéne, nagy nemzeti folyamszabályozás. Mert sok a csúnya beszéd, az uszulás, a zsidózás és cigányozás. Nem kell lámpavassal keresni a gyűlöletet…..
EMA 2007.09.13 14:48:42
Az kétségtelen, hogy a sztereotipiák lételeme a hülyeség, az információk özönéből szelektiv merités, a szipla szellemi restség. A zsidózás, mint az idegengyűlölet egy fajtája azért menő dolog az európai kultúrában, mert miután a Római Birodalom szétverte a zsidók államát i.sz.70-ben, akiket nem gyilkoltak le, azok szétszéledtek - éltek, több-kevesebb megszoritásokkal Európa minden országában. Egy Mép, amelynek nincs hazája, mert onnan elüldözték, csak egyéni módszereket vethet be hatékonyan a fennmaradásra. Igaz, voltak, és ma is vannak kisebb-nagyobb zsidó közösségek, de alapvetően, az évszázadok történései arra szoktatták a zsidókat, hogy az eszük, az egyéni képességeik szerint boldoguljanak. Akik gyengébbek voltak, azok vagy elpusztultak, vagy beolvadtak, esteleg kisebb közösségekben igyekeztek a saját védelmüket megtalálni. Ha egy embernek nincs hazája, és alapból ellenségként fogadják, nagyon jó reflexei kellenek legyenek ahhoz, hogy megtalálja a helyet, a foglalkozást, a boldogulást. Az európai-keresztény kultúra azt nem képes megbocsátani a zsidóknak, hogy minden teher ellenére, még mindig nem tették meg a szivességet, hogy kipusztuljanak!
Sőt, mivel a zsidó mondás szerint, ami nem öl meg , az megerősit, hát nemcsak élnek, de még sikeresek is, sokhelyütt.
Persze, mint minden nép sorában, vannak szemetek, kurvák, bölcs és jó emberek, gazemberek... nem azért, mert zsidók, hanem mert emberek, mint mások.
Izraelt tessék kihagyni a magyar pixisből!
Egyrészt, mert még a szakértők is olyan vadbaromságokat képesek mondani róla, meg a közel-keleti helyzetről, hogy jobb lenne, ha kussolnának, másrészt, meg ahhoz, hogy a zsidók ne legyenek még pár ezer évig kiszolgáltatottak, ahhoz saját hazájuk kell legyen. Ott, ahol korábban is volt. A közben eltelt 2000 év történelmét meg tessék megtanulni, mielőtt hülyeségeket dumálnának.
Mellesleg, ha Magyarországon, az elmúlt 60 évben, folyamatos háborúk mellett olyan országot épitettek volna a magyarok, mint amilyent az izraeliek, akkor enné meg a fészkes irigység az összes antiszemitát!
Mert egy hatalmas külömbség tényleg van az antiszemita csürhe és a "zsidők" között, hogy utóbbiak pofázás helyett csinálnak dolgokat - erre szocializálta a dicső európai történelem! Bizonyára rossz dolgokat is, de azért, ha kritikusan, és álszemérem nélkül nézzük a magyar haza produktumait az elmúlt 300 évben - a zsidőknak nincs miért szégyenkezniük azért, amit a magyar hazának, dicsőséget szereztek!