Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fulio (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már teljesen szétstarcraftozta az agyát, és vágyik egy kis felüdülésre, próbálja ki a Take a Walk című cukiságot. Nagyon klassz, az elején andalítóan nyugtató, a végére vérpezsdítően felüdítő zene, némi kis ugrálás, tündéri grafika, és persze, achievementek (a tíz…..
Pofonegyszerű és rövidke játék a The Illuzionist's Dream. Adott a főhős, aki sikeres és mindene megvan, amíg el nem veszti egyetlen szerettét, onnantól klezdve viszont felhagy addigi életével. Aztán egyszercsak álmodik egyet - a mi feladatunk ebben végigkísérve…..
Egészen a 25. pályáig rajongva imádtam a Best Friends Forever 3 nevű csodát. Amikor elkezdtem vele játszani, a grafika fogott meg, aztán a kis táblácskák humora (lásd a mellékelt képet), valahol a közepe táján pedig felrémlett a Lost Vikings (emlékszik még rá valaki rajtam…..
fulio (törölt) 2010.07.22 10:53:00
Szeretem, ha egy játékban a főhős fejlődésen megy át (és itt nem a tápolásra gondolok). Igaz, ilyet eddig csak olyan remekművekben tapasztaltam, mint a The Longest Journey, ami nem is mai, nem is flash. Ehhez képest a minimálgrafikás, ugrándozós PixEvo - The Fountain olyan…..
Bár nem értek a filozófiához, továbbra is szeretem az olyan játékokat, amik amellett, hogy pár percet kellemesen eltöltök velük, közben-utána elgondolkodtatnak. Ilyen az Every day the same dream is. Főhőse, Mr. Átlagember reggel felkel, felöltözik, elautózik a munkahelyére, és…..