Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TakeshiKovacs

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
TakeshiKovacs 2012.01.28 02:35:40
@Jakab Andor:

Te ostoba.
hu.wikipedia.org/wiki/Az_%C3%A1rtatlans%C3%A1g_v%C3%A9lelme

Vagy linkeljél már valamit, ami ártatlanság védelmére vonatkozik.
Subba Subba Sport: Bungee Afrika 2012.01.09 08:34:00
Zambia és Zimbabwe közt található Zambezi folyón még mindig izgi ez a sportág. Kötél simán elszakad, azt hello! ..
Ha az ember műsorvezetői feladatokat vállal a reggeli tévéműsorban, azzal nagyjából tisztában kell lennie, hogy ez a televíziózás nem a mélyinterjúkról és az oknyomozásról szól, habkönnyű bulvártémákat kell feldolgozni Kiszel Tünde naptárjától az ügyeletes elmebeteg…..
TakeshiKovacs 2012.01.04 16:40:41
@kiwirágós kivirradtig:
google a barátod
hogyvolt VV5 - 1X96 2011.12.19 17:15:00
Na akkor az van, hogy azok a kommentelők, akik a Napoli-Romával savaztak tegnap, most szépen sorokba rendeződnek, a lábam elé hevernek és megbánják bűneiket. Ma kegyes hangulatban vagyok, és megbocsátok. Itt ragadom meg az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik,…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Nem tudjuk ki, is mit szedett be az Összeesküvőket készítő produceri stábban (bár a nézettséget elnézve csak valami nagyon erős koktél képes a fájdalmat enyhíteni), mindenesetre a Tv2 Frizbi című műsorának mai felvételén bejelentették, hogy Alekosz, a Való Világ 4 nyertese,…..
TakeshiKovacs 2011.11.11 09:21:18
@Kotkodus:
Na igen.
Ilyen perekben Hajdú meg van edződve (pl. BagiNacsa).
Ha sikerül a szerződéssel átbasznia Alekoszt, akkor Alekosz fizet per esetén nem a TV2.
Ez jó lenne a TV2-nek mert akkor bagóért próbálkozhatnak valamivel a feleséges műsorban(a műsor költségvetéséhez képest bagó).
Jó lenne az RTL-nek mert költséget csökkenthet Alekoszon.
Jó lenne HPnek, mert ha ezt összehozza akkor kap zsebbe az RTL klubtól.
Jó lenne nekünk, mert kis magyar lelkünknek örömet nyújtana, ha Alekosz, ez a sötét, bunkó, telhetetlen suttyó rábaszna.
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
TakeshiKovacs 2011.05.18 13:45:20
Elnézést mindenkitől, szabadidőm a nullához közelít, egyrészt azért, mert egy földrengés+atompara idején egy tudományos újságíró két lábbal hajtja a szopórollert, másrészt azért, mert átmenetileg ide is blogolok (akit esetleg érdekel, kövesse, lájkolja, nagy pofára…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
Karácsony előtt lesz még pár nyereményjátékunk, mert szeretünk ajándékokat adni nektek. Most például a Vince kiadó jóvoltából három Pixelhősök könyvet sorsolunk ki a következő rejtvény helyes megfejtői között. Alant látható egy szemet gyönyörködtető montázs, amit 9…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Dj Krush szerencsére visszajáró vendég hazánkban, így elég rejtélyes tud maradni a történet, hogy a mester melyik kiváló szettje alatt történt. Kép innen remélem nem haragszik meg egyik érintett sem, de ezt el kell meséljem, nem mehet a feledés homályába! már a Warner…..
Ágensblog Agyépítés 2010.08.16 06:00:00
A korai mesterségesintelligencia-kutatás nagy álma, az emberhez hasonló mentális adottságokkal rendelkező gép a hajdani kitörő optimizmust követően sokáig csak ábrándnak tűnt; a részterületi fejlesztésekre tevődött át a hangsúly. De a régi lángot azért még mindig…..
IDDQD Heti retro: Prince of Persia 2010.07.22 08:30:00
Jordan Mechner 21 éves volt, amikor elkezdte csinálni az első Prince of Persia játékot, ami éppen 21 éve jelent meg. Számmisztikusok biztosan ki tudnak hozni ebből valamit, én inkább felidézném gimnáziumi emlékeimet, mert nagyon élénken él bennem ez a játék (többek között…..
Pozsi & Basic ft. Bonkáló Éva - Tulipán [mp3] mindenki emlékszik DJ Pozsi és legfoglalt laptopjának történetére Pozsi többszörös DMC bajnokként nyilván nem ilyen hirnévre vágyott és nagyon megviselték a történtek azonban igazi zenészként a kutyaharapást…..
TakeshiKovacs 2010.07.18 17:06:02
@Mária néni:

Ki sértett törvényt?
Meg mi az hogy nyüszit?
Meg a Volt drogos buli?
Meg "laptopdj-senkiházi"?

És még te kritizálod a kommentelőket?

Ez egy zenei blog, takarodjál innen te provokátor!
TakeshiKovacs 2010.07.18 17:23:44
@Mária néni:

Ne irjál kultúrált megnyilatkozásról, amikor
Technocol fogyasztásra buzdítasz meg panelkukatároló-zol?

Vagy nem a ragasztóra gondoltál?
Mi az a technolol?