Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scv

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 és fél évvel ezelőtt volt egy 16 éves,vörös göndör hajú lány,aki elkezdett blogot írni,mert szerelmes volt az osztálytársába,halálosan szerelmes,aki miatt őrült dolgokat csinált,síneken feküdt,rengeteget sírt,idiótán öltözködött,vagdosta a kezét,lógott a suliból és…..
1994-ben Chris Sawyer hatalmas sikert ért el a Transport Tycoon nevű játékával. Sikerült a gazdasági szimulációs/vonatos játékok között egy igazi klasszikus, maradandó alkotást létrehoznia. A Transport Tycoon a korábbi Railroad Tycoon továbbgondolása volt, melyben a gazdasági…..
scv 2014.02.17 09:15:54
@kakukk11: Használd az OpenTTD-t, ingyenesen le lehet tölteni.
wiki.openttd.org/Tramways
Egy 16 éves fiúra ráhívta a kórház a rendőrséget, miután drogfogyasztás miatt rosszul lett. Levélben kérjük az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy utasítsa a kórházakat: ne értesítsék a rendőrséget a betegek kábítószer-fogyasztásáról, ez ugyanis jogsértő és káros gyakorlat. ..
scv 2014.02.14 13:59:54
@Bobby Newmark:
A hozzászólásom első részét nem neked írtam az egy válasz volt amit egy másik kommentelő kért.

A másik felét nem értetted meg, mert pont az ellenkezője jött át ahogy nézem. Vagy nem nekem akartál válaszolni.
nem igaz történet alapján egy angyal naplójából a féltékenység és nem törődés,ignorálás.ezek vonzanak.de miért is?nem értem a szóvivőd.nem tudtam h él az angyalod.hogy ő is szabadakarattal áldott-áltkozott.hányan vagyunk még így egykupacba tömörülve emberek közé…..
A múlt hét péntekén (október 5.) Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter ismertette a kormány gazdasági intézkedéseit, a jövőre vonatkozóan. A 400 milliárd forintos EGYENLEGJAVÍTÓ (szigorúan nem megszorító) programra a 2013-as költségvetésen esett vagy esendő lyukak…..
scv 2012.10.08 17:31:22
@Cervisia: Én okleveles vegyészként keresek nettó 110-et. Attól azért nem áll olyan távol a tanári bér, mint sokan gondolnák.
Még éppen időben, a holnapi Prometheus premier elébe íme egy kis kedvcsináló, avagy múltidézés..Alien - A nyolcadik utas: a Halál (1979)Kissé szomorú vagyok. Azért, mert harmadszorra sikerült csak elérnie ennek a mindenki által klasszikus magasságokba emelt, ikon- és…..
10. helyezés: Előnytelen külső Az állatvilágban általában a hím kelt a külsejével feltűnést. A hímek páváskodnak, a kakasok színes, tarka tollakat viselnek, vagy bonyolult násztáncot járnak. Nálunk ezt a nő teszi, ami jól mutatja, ki a „hím” a szó szociális…..
Akar valaki egy jó kis 10 megás merevlemezt 3398 dollárért? Esetleg egy 16 bites erőgépet? Két byte jobb, mint egy! Ilyen és ehhez hasonló régi hirdetéseket rejtő linket küldött olvasónk, Sam.Joe. Ez például a hatvanas évek elejéről származik. Az a betűtípus! Az a ruha! Ez…..
Még hétfőn került ki a világhálóra egy videó, amelyben egy lány újszülött kutyusokat dobál  a folyóba, a felvétel elég felkavaró volt. Ez a cselekmény állatkínzásnak minősül, börtönnel sújtandó. Többek között Michael Bayt is teljesen lesújtották a…..
Természetesen Steve Haworth műve az összes mod ami a fiú arcán található! Remek subdermal  és transdermal szarvak, római sisak branding, mohawk trandsdermal-ok fejtetőn, egyszóval minden ami ahhoz kell, hogy szépek legyünk:) Steve a testmódosítások mellett remek fotókat is tud…..
scv 2010.08.21 14:18:16
@Alvin13: A legtöbb ember nem megy el szó nélkül az általa helytelennek hitt dolgok mellett. És igen, józanul gondolkodó normális emberek legtöbbje bizony a tarkólövésre és szeneslapátra asszociál először ezen képek láttán. Akik ilyen szintű testmódosításokat végeznek magukon, azokat a közízlés már rég degenerált állatoknak kiálltott ki, tehát tőlük bármilyen megnyilvánulás csak megerősít az igazunkban.
Újsághír (megfelelően eldugva persze): a 2009-es romagyilkosságok miatt kivándorolt pár roma család Kanadába, most meg jönnének vissza, a korábban rászorulóként megkapott bérlakásaikba. Ja, csak éppen azokat a lakásokat a vagyonkezelő már kiadta másnak. Szerintetek kapnak…..
Régóta dédelgetett elméletem osztom meg veletek. Egyrészt azért, mert a megvalósítása igen sok időt és energiát venne igénybe, valamint nem elhanyagolhatóan pénz hiányzik hozzá, nem 2 fillér az elektronika hozzá. Na szóval: Van két igen jó minőségű kameránk, fontos a…..
Macskapcsolat A rókavadász macska 2010.06.20 08:17:00
A macska tulajdonosa fanatikus vadvilág fotós. Úgy döntött, hogy öt téli hónapra az egyedülálló, védett területre, Kamcsatkára költözik. A macskáját, Ryskát nem tudta - és nem is akarta - más gondjaira bízni ilyen hosszú időre, ezért együtt vágtak neki az útnak.…..
"Bézs színű,szatén álarcba rejtett,a romantika korszakból származó kínzóeszköz.Funkciója a klasszikus balett esztétikájának növelése és a táncos lábának megnyomorítása.Mellékhatásai az ínhüvelygyulladás,vízhólyag és egyéb fájdalmak térdtől lefelé.Egyes…..
A Google által szponzorált 23andMe genetikai cég nyilvánosságra hozta, hogy 96 vevő mintáit összecserélhette egy laboratóriumi hiba nyomán. A dolog sokkal komolyabb, mint amilyennek hangzik, habár laboratóriumi tévedések előfordulnak a legjobb helyeken is. Egy amerikai anya például…..
scv 2010.06.08 17:38:20
@wmiki: Az iskola gondolkozni tanít. Amit tanítanak azok igen nagy valószínűséggel helytállóak. Ha valami mégsem az akkor abból is tanulunk.
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
scv 2010.03.20 10:59:29
testmódosítás Az ujj piercing 2010.01.31 12:44:00
Ha valaki valami igazán extrém, és cseppet sem szokványos helyen lévő piercinget szeretne, érdemes elgondolkodnia a transfinger piercingen (ujjon átmenő piercing).   Bár a gyógyulási folyamat elég lassú és gyakran nagyon komplikált tud lenni, hiszen az ujjainkat elég gyakran…..
scv 2010.01.31 22:08:56
@Alvin13: 15 évesen több sütnivalód is lehetne. De nincs. Még helyesen írni se tudsz. Számomra ez a blog arról is szól ogy lenézzük az olyan gyengeelméjűeket akik ilyenekkel tömik tele a testüket. Ez nem gyerekes felfogás hanem tapasztalat. Mert aki ilyet csinál annak még nem volt kapa a kezében. Menjél ki havat lapátolni úgy hogy egy karácsonyfatalp áll ki a kezedből és akkor rájössz.
H2SO4 Hány éves a radír? 2010.01.29 21:58:00
Többen pezsgőt bontottak az utóbbi időben a radír vagyis inkább a mesterséges gumi születésének 100 éves évfordulójára. A radírok úgy felöntöttek a garatra, hogy nem tudták elmesélni, hogy ki volt a szülészorvos világrajöttüknél. Egyes, igen precíz, de sörkedvelő…..
V.A. a pszichológia szak buktatóit mutatja be nekünk, elsősorban az intézmény elektronikus hátterének hiányosságaira helyezve a hangsúlyt. A tanárok értékelési szokásain lassan már meg sem lepődünk, talán az lenne szokatlan, ha olyan teszteket íratnak, aminek van megoldása,…..
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..
Sokan látják nagyon jól a magyar iskolarendszer hibáit, hiányosságait, mint levélírónk is. jól írja le, az egyes szintek hibáit, valamint az is, hogyan lehet nagyon egyszerűen bejutni a felsőoktatásba.Kedves Ellenőrző! Az „Embertelen felsőoktatás” és a…..
scv 2010.01.04 10:03:40
@zahor103: Akkor mért nem szereztél külföldre még ösztöndíjat.
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Szögezzük le, nekem is forog a gyomrom az összes harcászati machinációtól, a NATO diktátumaitól, és természetesen minden katonai tevékenységet károsnak tartok. De sajnos a jogállam attól jogállam, hogy a jogerős bírói döntéseket betartják.Páva Zsolt, aki képes volt arra a…..