Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloggerm

182 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan beleesnek a naivitás csapdájába, és kevés pénzért szeretnének tökéletes autót venni. Nem lehetetlen persze jól kijönni a vásárlásból, de érdemes tudni, hogy az igényeinktől, a kategóriától és a pénztárcánktól függően mégis mire számíthatunk, ha autóvásárlásra szánnánk magunkat...
Az új bejegyzésünkben a kéttömegű lenkerékről lesz szó, de először is nézzünk hozzá néhány alap információt, majd megtudhatod, miért előnyös, ha nem állítod le az autóadat 1-2 perces várakozás esetén például a piros lámpánál,vagy máshol...
bloggerm 2016.03.19 09:04:05
@KissGecihuszár: a nickneved miatt, és a nap végén azt is kitörlöm. túl vulgáris nem ide való!
bloggerm 2016.03.19 10:23:33
@KissGecihuszár: az adminnak van joga moderálni a kommenteket. pl. beállíthatok adott szavakat, hogy azokat a kommenteket ne tegye ki, de segítettél, beállítom az előmoderációt, és akkor máris könnyebb dolgom van. Minden komment segít.
bloggerm 2016.03.19 12:01:34
@KissGecihuszár: figyelj, a Nicknevet is lehet moderálni, vagyis nem engedek be akármilyen nicknévvel embereket. Ez logikus, példát se hozok, ha nem érted meg, ez van. Vagyis a te neved pont jó példa. Igazából az olvasók többsége is ilyenkor leszűri, hogy az ilyen nicknévvel kommentelők valószínűleg trollok. Ez így is van. Én itt befejeztem a beszélgetést. Ezek után csak olyan nicknévvel kommentelhet valaki, ami szalonképes. Bocs.
Hálátlan a kérdés, mert lehetőleg mindkettőt szeretnénk, méghozzá a lehető legolcsóbban. Ám ez általában csak ábránd, hiszen nem várhatjuk el, hogy egy húsz éves autó százezer kilométerrel és makulátlan külső-belső-motorikus állapotban az ölünkbe hulljon. Még drágán sem, nemhogy olcsón. Nem titok,…..
bloggerm 2016.03.11 08:06:36
@halaloszto: a könyvben ezt kibővítve olvashatod. Ez csak egy része, de nem gondolod, hogy az értékes részeket ide a blogba beleírjuk? Lassíts cowboy! Az, hogy te ezzel mind képbe vagy nagyon jó, örülünk annak, hogy ilyen tájékozott emberek keveredtek a blogunkra. Mint látod elég szépen elindultak a kommentek is. Már ezzel elértük a célunkat, sőt még plusz ötletet is adtatok. Szóval nyugi! Hidd el mindennek oka van, mit miért írunk ki, nem kell minket félteni!
Az autószerelő és az autótulajdonos közötti kapcsolat általában a bizalomra épül, ezért kevés esetben cseréljük le azt a szerelőt, aki már bizonyította szakmai hozzáértését, korrekt áron dolgozik és elvégzi azokat a műveleteket, amiket a számlám és a munkalapon feltüntet. Vigyázzunk! Ha nincs számla…..
bloggerm 2016.02.26 09:17:09
@xclusiv: Kedves xclusiv! Ami neked kézenfekvő, az lehet másnak nem az. Tudod ebből könyv lesz, sőt a te kommented is építő jellegű, és figyelembe vesszük. Köszi, hogy időt szakítottál ránk!
bloggerm 2016.02.26 09:19:07
@FikkFakk: nem autószerelő reklámja ez a blog. Egy könyvet írunk, és azért is hoztuk létre a blogot, hogy a visszajelzések alapján tovább alakítsuk. A te kommentedet is köszönjük, és figyelembe fogjuk venni a könyv írásakor. Reméljük később találsz neked is tetsző tartalmat!
Őri Péter vagyok, 27 éves és autófüggő…, az Autótechnika szakfolyóirat szerkesztője Autós múltam majdnem korommal egyidős, már egész kiskoromban ismerkedtem a pöfékelő gépekkel. Máig emlegetik szüleim, amikor a fél falu tolta a Trabantot, mert senki nem vette észre, hogy „kis Péter” elzárta a…..
Aranyszabály, hogy az autót nem csupán télire, hanem a tavaszi, illetve nyári időszakra is érdemes alaposan felkészíteni, ha nem szeretnénk kellemes meglepetéseket. A hazai autóápolási és  karbantartási szokásokon ugyan még van mit csiszolni, de autónknak és pénztárcánknak is jót tesz, ha szánunk…..
bloggerm 2016.02.16 23:55:24
@halaloszto: köszi, jó meglátás. lesznek ennél jobb bejegyzések, amikből még jobban látni fogjátok, hogy érdemes lesz belelapozni a könyvbe!
bloggerm 2016.02.17 08:42:23
@ganjaninja: Türelem! Egy bejegyzésből még ne vonj le következtetést. Nézz vissza néhányszor, hidd el azon leszünk, hogy minél jobb anyagot adjunk ki a kezünk közül. Tudtad, hogy pont erre jó a blog. A te véleményed is építő jellegű, ezért jó is, hogy kommenteltél.
bloggerm 2016.02.17 11:22:50
@átlátó: köszi a kommentet. Lehet neked evidens, de lehet valaki észbe kap, hogy "héé tényleg tavaszra is fel kéne készíteni az autót". Mondom türelem, és később a többi bejegyzésben kiderül merre haladunk tovább.
Gyermekkorom óta autók között nőttem fel, és az ereimben is benzingőz folyik. Mivel édesapám akkoriban autószerelő, és autóbontós volt egy kis faluban, így lehetőségem volt mindig autók és autók között lenni. Már 10 évesen autót szereltem, apám bevett bontásra egy Skoda 100-ast és volt némi hibája…..
Az autókról általunk megszerzett tudást és tapasztalatot egy könyvben szeretnénk átadni. Ez lesz az Autósbiblia. A blog tered ad majd annak, hogy megismerjétek a szerzőket, belelássatok abba, hogy miről szól a könyv. Már a blogbejegyzésekből is sokat tanulhattok. Kövessetek minket! Kövessétek a…..
Mondhatod azt is, hogy egy követő semmi, a lényeg az, hogy vásárló legyen belőle. Igen, mindennel az a cél. Az én kis módszeremmel, amit néha alkalmazok meg is tudod tenni. Szeretnéd szűrni a követőidet, lájkolóidat? Szuper. A célcsoportodnak megfelelő követőket tudsz szerezni,…..
Már közel a karácsony, így jobb előre felkészülni akár csináld magad ötletekből is. Nincs is annál jobb, mint amikor megdicsérik a vendégek a kézzel készített dekorációnkat. Igaz? Ez a bejegyzés sorozat erről szól.  Tetszettek? Nézd meg az Karácsonyi tippsorozat 1.…..
Több cég bevételének is a legnagyobb része a karácsonyi időszak alatt folyik be. Viszont január és február általában halott hónap szokott lenni bevétel szempontjából. A karácsony nem csak azért jó, mert ilyenkor könnyű eladni, hanem azért is, mert olyan témát ad a cégek…..
Már közel a karácsony, így jobb előre felkészülni akár csináld magad ötletekből is. Nincs is annál jobb, mint amikor megdicsérik a vendégek a kézzel készített dekorációnkat. Igaz? Ez a bejegyzés sorozat erről szól.  Nézd meg az ötleteket és inspirálódj. . A 3.…..
Nagyon sokan szeretik a shaggy, hosszú szálakból álló szőnyegeket. Valljuk be a lakásban is jól mutat, és nem csak esztétikus, de ad egy kis meleg érzetet is, sőt még puha is. Nézd meg ezt a pár képet, összegyűjtöttünk néhányat, neked melyik tetszik? Az igazat…..
Igazán jó szórólapot mostanában nem láttam. Sőt néha még a nagyobb cégek is elkövetnek hibákat. Megfelelő kreativitás nélkül viszont az jön ki, hogy nem is éri meg annyira. Sőt elég drágán érünk el egy potenciális vásárlót. (Vagy mégsem?) Sokan szórólapoznak, így…..
Napközben elég nehéz kreatívan megszólítani az embereket pár szóban. Igaz? Mit kérdeznénk tőlük Facebookon egy reklámposztban, vagy egyszerű posztban az oldaladon? pl. Dolgozol?Nem gondolom, hogy ez sikeres lenne, nem olyan hatásos, mint az, ha éjfél után, 0 és 5 óra között…..
Az utóbbi időben egyre többször látom a Coca-Cola reklámjait például Facebook-on. Nem is véletlen, hogy ráerősítettek a Facebookra, mivel itt érik el a legolcsóbban a célközönségüket. De nem csak egyszerű reklámokat készítettek rá, hanem komoly tartalommarketing figyelhető…..
Ezt a bejegyzést a Minner.hu Facebook oldalán írtam azért, hogy a Minner.hu olvasók, leendő vállalkozók, vállalkozók egyrészt tanuljanak valamit, másrészt fel is tudják azt használni. Most ide is be fogom másolni, mert így biztosan meg is marad a gondolatmenet. Két trükköt írtam…..
Az alacsony betéti kamatok erősen arra kényszerítik az embereket, hogy a megtakarításaikat okosabban helyezzék ki. Sokan azt mondják, hogy a lakástakarék hiába ad 30%-ot évente, ha nincs lakáscélom, akkor minek. No igen, csak itt felejtik el az emberek, hogy több mindenre is lehet…..
Többször olvastam már, hogy a rekordnak számító 31 milliós youtube nézettségű Belehalok című szám után Majka, Curtis és BLR alig több mint havi 10 ezer forintot keresnek. A laikusok persze azt mondják, hogy ez mind kevés. Pedig Majka a nagy nézettséggel közvetett profitot…..
Futurisztikus ház tervezésébe kezdtek a szlovákiai székhelyű Nice Architects tervezői. A tervek már láthatók a projekt és termék oldalukon, a www.ecocapsule.sk weboldalon. A tojás alakú házat napelemmel is felszerelték, és egy kisebb szélerőművet is elhelyezte, sőt még az…..
Mostanában nagyon divatos lett raklapokból kreált, alkotott bútorok. Otthon is könnyű elkészíteni, az alkotás öröme is bent van, és költség hatékony is. Az alábbi listában a 20 legjobbat, legérdekesebbet mutatjuk meg…..
Saját cégedbe is plusz ötleteket vihetsz, ha különböző vállalkozás ötleteket olvasol. A minner.hu az én gazdasági portálom ezt már valószínűleg tudod. Ott az Indíts vállalkozás rovatban különböző vállalkozás ötleteket , üzleti ötleteket olvashatsz. Én nem azt mondom,…..
Legutóbbi bejegyzésünkre jött olyan visszajelzés, hogy rendben jók az érvek a lakástakarék mellett, de mennyi az annyi, vagyis mennyi marad, mennyi a költségünk... Az előbb említett írásunkban a 10 ok közül az 5-ben ez áll: "5.A lakástakarék számla kifizetése teljes…..
Míg a nyugati országokban sokan élnek a lakástakarék nyújtotta előnyökkel, addig itthon az európai átlaghoz képest kevesebben. Nézd át a 10 okot, amiért érdemes lakástakarék szerződést kötni.  1.  Európában egyedülálló módon, 30% vissza nem térítendő támogatást…..
Használtad már a Pinterestet? Hasznos például akkor, ha éppen lakásfelújítási, lakádekorációs tippeket keresel. Hasonlóan működik, mintha könyvjeljőt használnál, csak itt főleg képekkel dolgozol. Egyrészt a Pitnerest felhasználók képes ötleteit mentheted le saját ún.…..