Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWprof

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kis magyar lábszag 2010.07.29 19:33:00
- Oh, wie typisch! - mondaná a német, de mondja sajna a hazai autós is. Pedig csak egy a sok közül ez a valaha volt szép, elegáns és prémium A6-os. Széthajtották-ütötték, körbetörték, majd a lízingcék visszavette és nyilvános árverésre bocsátotta. Tessék, nézzék csak meg…..
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..
BMWprof 2010.07.18 13:31:07
@BMW_Z4_306PS: Primitivségedet nem kell tovább ragozni, már elsöre lejött. én ezzel a nickkel vagyok ott több BMW s forumon, tehát pusztán a kedvedért nem fogok rajta változtatni.
BMWprof 2010.07.18 14:53:16
@Daily Shark: Tehát ha valaki az autot tekinti a hobbjának akkor az egy eltorzult személyiség ? érdekes gondolat. a márka szeretetnek semmi köze nincs az emlitett szóban forgo esethez, csak kiemeletem hogy az auto tulaja nem azért verte nyakon mert nem volt rajat sapka, "vagy éppen volt" Nézd neke is mutattak már be forgalomba mert mondjuk nem hagytam szabálytalanul sávot váltani, és amikor a piros lámpánál bekopogtam az ablakán hogy ugyan nem kelle mutogatni és más vagyontárgyát felelötlenül veszélyeztetni akkor érdekes modon már nem volt akkora az arca.
BMWprof 2010.07.18 20:05:03
@BMW_Z4_306PS: jol van elmondtad amit akartál, igy fasza gyerek vagy feküdj le és holnap szálj fel a BMW d re "Busz-Metro-Villamos" és indulj el robotolni egy multihoz és töprengj rajta hogy miért is ilyen szar az életed.