Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yeahyeahyeahs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - SPOILERMENTES - Amikor Superman (Henry Cavill) megállította a bolygónk "kriptonformálására" törekvő Zod tábornokot, fél Metropolis romba dőlt, és a veszteségeket emberéletben is bőven mérték. A gothami Batmant (Ben Affleck) mindez nem hagyta hidegen: növekvő ellenszenvvel és frusztráltsággal…..
yeahyeahyeahs 2016.03.26 15:53:48
Micsoda évünk lesz, ha így indul? Az első fontosabb bejelentés a Korgtól érkezett, és egészen sokkolóan nagyszerű: 500 dollár alatti áron (tehát 100-150 ezer forint között) kapunk egy elképesztően sokoldalú, polifónikus, valódi analóg szintit, neve Minilogue.  A hangszer teljesen csorbítatlan…..
yeahyeahyeahs 2016.02.28 03:53:01
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
yeahyeahyeahs 2016.02.10 16:23:33
@fastbackupod: Döntsd már el, most az a bajod, hogy nem hangsúlyozza a listájáról, hogy ez a saját véleménye? (De amúgy mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy ne legyen egyből teljesen egyértelmű, hogy egy saját blogon közzétett saját lista, az saját vélemény?)
Vagy pedig az, hogy nem egyezik a véleménye a tieddel, vagyis bocs "A Világéval"?
Mert a kettő, még véletlen sem ugyanaz, sőt nem is kicsit ellentmondásos, hiába próbálod összemosni.
(azt meg tényleg hagyjuk, hogy ez az aláírás, hogy fér össze a "hú de különösen nyomatékosítani kell, hogy ez csak magánvélemény" című hisztivel)
A TVSquad 20-as listáján alapuló összeállításunk folytatása következik. Az eddig felsorolt helyezettek is igen komoly színvonalat képviseltek, de csupán felvezetésnek voltak jók a keményebb jeleneteknek. Bizony egyetemista sztriptíz és egymásra találó jóbarátok körül kell…..