Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invalidfrequency

6 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X56 2011.02.09 10:45:00
Stohl Andrásnak még azt is elnézem, hogy úgy néz ki, mint a falusi sógor a városi körösztölőn, úgy kezdeni a műsort, „nekem mondta már rendőr, hogy büntesse meg magát, András” ütős és szívből felröhögök, sőt! Felugrom és megpuszilgatom a tévét,…..
hogyvolt VV4 - 4X55 2011.02.08 15:30:00
Elnézést a késlekedésért, kimentem a viSzívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először…..
invalidfrequency 2011.02.08 19:00:37
@nida./gattmacska/pedignemis: na azért megvárom a mai adást
@karolinabeszarova: pedig hogy szurkoltam hogy ne :)
invalidfrequency 2011.02.08 19:01:37
@karolinabeszarova: ja, amúgy fogadok hogy dikával fog mindent beverni és részegen osztja majd a többieket.
invalidfrequency 2011.02.08 19:06:33
@mama ottmarad: engem senki se idegesítsen reklámmal ha kultúráról van szó :)
hogyvolt VV4 - 4X54 2011.02.07 12:30:00
Az összefoglaló kezdetekor Az utolsó cserkész c. film jut eszembe, „fej vagy gyomor?” Lilu pusztán a megjelenésével bevitte mindkettőt, utoljára akkor láttam ilyen női felsőt, mikor a helyi méh telepen dolgoztam kasszásnőként, mondjuk ott a toálett szerves részét…..
invalidfrequency A film: Twilight 2010.11.01 20:49:00
Számomra a vámpíros fantasy, a Ravenloft és a World of Darkness. Ez az újkeletű sápadt, melankólikus katyvasz, Barátok közt szintű kapcslatrendszerrel megbolondítva, nem túl szimpatikus. Elfogadom, hogy a fiatalabb korosztály számára szórakoztató lehet, filmművészetileg vagy mint…..
Remek hely, szuper sós és édes palacsintákkal. Legalább is amelyik a Batthyány téren van. Sajnos a kényelem nem első osztályú, némileg fapados. Különböző töltött burgonyák, rakott palacsinták. Gyors és korrekt kiszolgálás megfizethető áron. Probláma is akad: Az emeletes…..
A kortárs irodalom egyik nagyágyúja. Igazi újító. A szépirodalom bátor elegye horror- és társadalomkritikai jegyekkel. Egyszerre precíz és távolságtartó, miközben csapongó és romantikus. Bátran ajánlom olyan motivált felnőtteknek is akik most barátkoznak az olvasással.…..
Nagy zs-kat. rajongóként, legalább annyira vártam ezt a filmet mint amennyire féltem tőle. Az sem titok senki előtt, hogy Stallone tud rendezni, ellenben nem tudhattuk biztosra, mi lesz egy ekkora all-star dzsemboriból. Mivel elvileg ennek a blognak a lényege,a rövid…..
Majd egy évtizeden keresztül röhögtünk egy szemtelenül dús bajuszkölteményen, miközben szép lassan Thomas Magnum ikonná vált. Azok akik jól ismerik a sorozatot, és kedvelték a színészt, biztosan nem lepődnek meg ha elárulom: Attól a pillanatól kezdve várom a Blue Bloods…..
Amikor azt hallja az ember, hogy valóságshow, beugrik neki a szörpgyáros szőkecsaj a villából, meg az a másik, amelyik megbolondult a nyereménybe, esetleg egy meztelen, lantos csávó, amint a nyálát csorgatja az előtte pipiskedő feleségjelöltekre, szóval a televíziózás…..