Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jean Trevor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikromágia (felnőtt): Csirmaz András, Vida József, Kovács Norbert, Tóth Kim Móric, Párkányi Kolos, Kelemen Dávid, Badár Tamás Mikromágia (junior): Práth Bence, Juhász Marcell Színpadi (felnőtt): Horváth Benjámin, Galambos Sándor Színpadi (junior): Farkas…..
Jean Trevor 2011.09.22 13:03:42
Jean Trevor 2011.09.22 12:49:42
Kedves Versenyzők és Érdeklődők! Lehet nevezni az október 15-én megrendezésre kerülő Corodini Kupára. Mivel korlátozott idő áll rendelkezésre a verseny lebonyolítására, ezért maximum 20 versenyző számára lesz lehetőség, hogy bemutassa műsorát. A nevezéseket…..
Jean Trevor 2011.09.13 12:51:14
A héten kerül megrendezésre az egyik legnagyobb amerikai bűvészszervezet, az SAM (Society of American Magicians) éves kongresszusa. Én is meghívást kaptam a kongresszusra, ahol a szombat esti záró gálában fogok megjelenni, ami a 'Champions of Magic' nevet kapta. Rajtam kívűl a…..
Wayne Houchin az egyik legkreatívabb és legelismertebb kortárs bűvész. "Criss Angel: Mindfreak"-jének konzulense. A theory11 alapítója. Az Ultragaff deck megalkotója. Olyan mutatványok fűződnek a nevéhez, mint Stigmata, Sinful, Indecent vagy a Thread. Most élőben tanulhatod…..
 Bűvészbemutató Rodolfo emlékére - lehet még jelentkezni Kedden éjfélig lehet nevezni a Székesfehérváron, a Szabadművelődés Házában (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.) megrendezendő Bűvészbemutatóra, melyre bárki jelentkezhet saját trükkjeivel. Vasárnap este 18 órától…..
Egy hónappal ezelőtt szerencsém volt megjelenni egy japán TV show-ban. A legsokkolóbb nem is a műsor közötti rek­lám blokkok voltak, amelyektől 10 perc után simán bárki epilepsziás rohamot kap­na, hanem a közönség reakciója. Mikor meglepődnek a Japánok, olyan hangot adnak…..
Jean Trevor 2011.04.07 03:36:33
@chabusch:

Amúgy ne haragudjál már de egy Színpadi és Grand Prix világbajnokról beszélsz...mi az hogy a kézügyességen alapuló trükkök nem voltak valami szerencsések???sztem te nem vagy tisztában azzal amit beszélsz, ezt a műsort öröm nézni...kit érdekel hogy ha tudjuk mi hogy van, nézd meg azokat a nézőket, a reakcióit és az elismerést ami kapott tőlük...az egész minden magáért beszél...
Jean Trevor 2011.04.07 12:02:29
@chabusch:

Nézd, ez egy versenyműsor, ahol az ember bevállal olyan dolgokat amik ilyen körülményekre lettek kitalálva, nem pedig kimész az utcára és előadod.
Nagyon szigorú szakmai elbírálás alapján lesz valaki egy ilyen versenynek a győztese. A műsor laikus embernek teljesen felüdülő érzést kelt, az hogy a tv-n mit láttál meg milyen szögből veszi a kamera az már nem a Soma hibája. Nem lett volna Világbajnok hogy ha olyan műsort visz ami nem állja meg a helyét, de ez egy nagyon jól összerakott, eredeti és kreatív műsor amit még soha senki korábban nem csinált, éppen ezért kijelenthetjük hogy emiatt amit ő elért ezzel a műsorral igenis mondhatjuk hogy nagyon szerencsésen választotta ki azt amit ő beakart mutatni.Úgyhogy hogy most mi volt hiba a választásban meg mi nem volt szerencsés sztem ne is menjünk bele mert fölösleges...
Hétvégén lezajlott a Corodini bűvésztalálkozó. Csak vasárnap délutántól voltam ott, úgyhogy ezekről az eseményekről 1-1 mondatban:Holcz Gábor szemináriumából egy szerintem fontos mondat: "Ha egy hatás nem felkészülés a következőre, akkor az vagy rossz vagy rossz helyen…..
Jean Trevor 2010.11.11 12:30:22
Sziasztok!

Nekem ez volt a második ilyen rendezvényem, először 3 éve Jokeren voltam így nem sok az összehasonlítás, inkább dvd-kből figyeltem az évek során a versenyeket-gálákat-szemináriumokat!
Összességében bőven pozitív élményekkel lettem gazdagabb és nem csak az eredményeim miatt, hanem mert szerintem aki akarta az nagyon is jól tudta magát érezni a 2 nap során.
Első nap:
-nagyon tetszettek a mini-szemináriumok, nagyon sok mindent tudtam hasznosítani.Akit/amit kiemelnék az Fülöp Tibor és Váradi Tibor szemináriuma, Mollini fűzős-karikás rutinja, ifj. Szabó István pénz átszúrása és Susán Péter tollas rutinja, ezek nagyon tetszettek. Az UM gálából Gyertyán Balázs pengés-cérnás előadása nagyon megfogott és Gratulálok hozzá, jó performance volt. A nap meg koronázása volt a rendezvény után a közös belülős-magicelős este.
Második nap:
- a mikroversenyből kb. semmit nem láttam, tehát arról nem tudok véleményt mondani. A színpadi verseny nagyon erősen indult Edushow műsorával, igazán egyedi műsort hozott, ügyesek voltak a fiatal-junior versenyzők is. Nekem közülük Széles Ádám és Bognár Krisztián műsora tetszett főleg.
Szemináriumok:
- Holcz Gábor:
-nem láttam még soha Gábort élőben bűvészkedni így ilyen rendezvényen. Nagyon bejött a mentál rutinja amit csinált az elején, pedig nem igazán kedvelem a mentált, de picit komplikáltnak tűnt első ránézésre a megoldás, de ez lehet csak szubjektív vélemény. Az érmehajlításos mutatvány is jó volt de mivel nem sokan használnak topit-ot ezért szerintem előnyösebb lett volna egy hasonló/vagy ugyanez a trükk más féle megoldással, mondjuk sleeveléssel, mert ezt tényleg nem mindenki hordja magán, de ettől függetlenül ez egy roppant tiszta és okos megoldás volt. Jó és technikás előadónak ismertem így meg első körben.
Johan Stahl:
- no comment, zseniális ember, humoros-értelmes és nagyon jó dolgai vannak. Én személy szerint a versenyműsorát vártam nagyon ami fantasztikus volt.

Gála: nekem nagyon bejöttek a fellépők, talán az artisták picit kilógtak a sorból, ők is humorosan adták elő a műsorukat. Nagy Molnár Dávid műsorát először láttam életemben és mit ne mondjak, szóhoz sem jutottam, lenyűgöző előadás volt.

Az este zárása ismét egy beülős magicelős összejövetel volt ahol Johan Stahl is jelen volt.Nagyon nagy és felejthetetlen élmény volt egy asztalnál ülni és együtt bűvészkedni, eszmét cserélni vele. Sosem fogom elfelejteni!

Amire tényleg figyelni kellene az legközelebb a hang-techinkusok megválasztása mert amit ők műveltek, és tudom nem csak a magam nevében beszélek, az kritikán aluli volt. Teljesen megértem azoknak a fellépőknek a felháborodását akik elszenvedték a bakikat.

Összességében ahogy mondtam fantasztikus élmény volt és köszönettel tartozok/tartozunk a szervezőknek és minden fellépőnek ezért a 2 napért.

Üdvözlettel Köszönettel és Tisztelettel

Vida József
Összeállt a versenyzők listája november 7-ére: Mikro juniorBoldog István Dávid (14, Gyula)Kárpáti Krisztián (13, Budapest)Mohay Domonkos (14, Budapest)Badár Tamás (16, Szigetmonostor)  Mikro felnőtt Csirmaz András (21,  Sopron/Bp)Magyar László (Leslie Lynch)…..
Még ha rengeteg zenét hallgatunk is, felmerülhet a kérdés, hogy milyen a jó zene egy bűvészműsorhoz. El kell, hogy keserítselek, de erre a kérdésre még én sem tudok, egy egyszerű egyértelmű választ adni. A jó zene nehezen meghatározható, és mindenki számára különböző. Egy…..