Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koampoo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megsértődött Pataky Attila a Bors szerint, ez lehet az oka annak, hogy nem fog elmenni a Nagy Duett hétvégi döntőjére, ahová pedig minden versenyzőt meghívtak. A műsor szerevezői szerint minden kiesett játékos jelezte, hogy bármikor visszatér énekelni, és innen jött az ötlet,…..
koampoo 2013.03.27 11:03:25
@saks: nem csak te vagy így ezzel!
koampoo 2013.03.27 12:06:48
@borisz: jaj hát próbáld már meg nem direkt félreérteni. A gyengébbek kedvéért: szerettük ezt a blogot, de mostanában túl sok a bulvár, a semmitmondó hír, és ebben a formában jelezzük nemtetszésünket. Ha a kedvenc szórakozóhelyeden elkezdenek diszkó zenét (is) nyomni, akkor nem hagyod ott őket azonnal, hanem szólsz, hogy gyerekek, ez fos, nem? vagy te halálra sérdődsz és az első tuctucnál eldöntöd, hogy nem mész többet? (nem kell válaszolni)
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
koampoo 2010.07.18 14:32:30
@A Dina:
"Évek óta napi rendszerességgel nyilvánulok meg a neten különböző témákban. Eddig kétszer nyilvánultam meg ebben a témában. Itt, ebben a bejegyzésemben, és Mage blogján kommenteltem pár hete. És kedves kérdést is intéztem Agnushoz, aki -bánatomra- nem válaszolt.
Kár, hogy eddig csak ezt a két megnyilvánulást olvastad tőlem. Nyilván annak is megvan a maga oka."

Valóban van oka, hogy nem olvaslak rendszeresen, méghozzá az, hogy nem tetszik a blogod. Nem köt le, nem érdekes, az irások által körvonalazott személyiség sem szimpatikus cseppet sem. Nem látatlanban mondom ezt,beleolvastam párszor, de látod, egyedül azok a megnyilvánulásaid maradtak meg, amiktől felment a pumpa.

"A másikat írod?"
most röhgök eléggé
nem.

"Rá lehet szokni bármire. A létszám sajnos nem jelent minőséget."
amit nem értesz, az nyilván szar is, és akik mégis olvassák, azok nyilván valami rejtélyes okból rászoktak és úgy maradtak. ne untass közhelyekkel (bár mire számithattam volna)

"Szerinted ez a bejegyzés kizárólag az Unalmas Bloggerek alázásáról szól?"

világosits már föl légyszives, hogy mikor mondtam ilyet! arra az esetre, ha nem menne az előző megválaszolása egyedül: szó sem volt a bejegyzésed többi részéről, kár erre pazarolni a durcát.