Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sodi26

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon régen kerestem a boltokban a Fila új gördülő talpas cipőjét, de csak most sikerült rátalálnom. A régi alatt a FILA Enerfit-et értem, melyről egyszer már írtam. Egyrészt nagyon kíváncsi voltam, másrészt sokan kérdeztek erről a márkáról, és sajnos nem tudtam…..
A porckopás korunk népbetegsége. Erről bővebben a porckopas.lap.hu oldalon tájékozódhatnak az olvasók. Én most egy teljesen más szemszögből közelítem meg ezt a témát. Ha valakinek ez egy kicsit túl tudományos lesz, attól előre is elnézést kérek, de úgy gondolom, hogy fontos…..
Sammy, miután olyan nagyott csalódott a Starlit-ben, és szerencsére legyőzte egy leárazott MBT csalogatását, vásárolt magának egy RollSTEP Athen-t, amivel egyelőre nagyon meg is van elégedve. Erről a modellről korábban már megjelent egy bemutató cikk, amit itt olvashattok. A…..
Nemrég kaptam néhány érdekes fotót, melyeken két, kissé futurisztikus kinézetű, RYN márkájú szandál látható. Vajon jövőre már ilyen RYN szandálokban gördülhetünk hazánk erdeiben? Én nagyon remélem!   A két szandál talpán megfigyelhető a piskóta alakú…..
Nyaralásom során sok érdekeset láttam, többek között a következő két kínai gördülő talpú szandált, melyeket a Siófoki Aranyparton kaptam lencsevégre. Korábban már írtam ezekről a termékekről, aki részletesebb elemzésre vágyik az olvassa el azt a cikket.  Ne…..
2010.08.09.-én Major Balázs meghívásának eleget téve a Gördülőcipő Blog stábja az új RynShop-ban járt Budakalászon az OMSZK Parkban, a Cora területén belül. Korábban már írtam ezzel kapcsolatban, de most személyes tapasztalataimat is meg tudom osztani veletek. A bolt tágas,…..
Tisztelt Olvasó!Örömmel jelenthetem be, hogy 2010.07.13-án útjára indítottam a Gördülőcipő Blogot! A nevem dr. Székely András, rezidens orvos vagyok, és ezzel a bloggal az a célom, hogy olvasóimnak bemutassam a gördülő talpú cipők világát, és közösen ismerjük meg a…..
sodi26 2010.07.23 10:28:46
@Wolly: Szia Wolly!
A talpad egyrészt azért is éghet, mert nem fokozatosan szoktattad hozzá a lábadat az íves talpú cipő viseléséhez, hanem túl hosszú időre vetted rögtön fel. Ha nem ez az eset áll fent, akkor pedig valóban csak annyi történik, hogy jól megdolgoztatta az izmaidat és akkor, ahogy az izmok erősödnek, ez az érzés is meg fog szűnni. A lesüllyedt boltozatokat a cipő, nem biztos, hogy teljesen vissza fogja tudni állítani az eredeti állapotába, de az biztos, hogy javítani fog a helyzetükön, illetve, ha eddig valamilyen fájdalmat okozott már ez a probléma, akkor azt csökkenteni fogja, de ez azért nem megy egyik napról a másikra, jó pár hónap szükséges hozzá... Addig is viseld kitartóan a cipőt! :) Üdvözlettel: Egy másik Ryn tulajdonos
Gördülő cipő Sérült légkamra 2010.07.21 15:29:00
Viki, akivel nem olyan régen készítettem egy interjút, ma elpanaszolta nekem, hogy a RYN Tracker White lábbelijének speciális légkamrájának két része elvált egymástól. Azóta egy kicsit "cuppog" a szandál, és Viki tanácstalanul áll a dolog előtt.A www.ryn.hu-n ez áll a…..