Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fon Ákos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg az alábbi videón látható élőlény szinén tarajos sül, csak pár évvel idősebb mint a minap látott kicsi.   Érdekesség az angolul tudóknak: a tarajos sül angol neve porcupine a kicsiket pedig porcupetnek hívják. A videó pedig saját Youtube-találat, megkedveltem…..
Fon Ákos 2010.08.07 16:42:42
Mindenesetre a szimulációk nem mutatnak vereséget. Korábbi postunkban már alátámasztottuk, hogy a "hazai" mérkőzésen sem érdemelt vereséget a csapat, de most határozottab győzelmet jeleznek előre 4-3-2-1 vagy 4-2-3-1 felállás mellett a…..
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
Fon Ákos 2010.07.28 20:54:20
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..