Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sotyola

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyári Gábor Vélemény Február 9-én volt Horthy Miklós halálának 60. évfordulója. Bár a XX. század még annyira élénken él a magyar társadalom emlékezetében, hogy igen nehéz Horthy szerepét megítélni, az vitathatatlan, hogy közel negyedszázados kormányzósága miatt a…..
Sziasztok! Jöjjön a várva-várt második rész! :), amelyben megépül a Mauretania, elindul a próbáira és első útjára, és persze rengeteg soha nem látott képet is kaptok!  A Mauretania építése A két nagyhajót végül pár hónap különbséggel kezdték építeni; a Lusitania…..
Sotyola 2015.03.16 13:12:01
:(
hogyvolt Best of Michelle Wild 2012.12.17 12:08:01
Michelle Wild volt az ezredforduló Magyarországának Marilyn Monroe-ja, és azért minden elmond az ezredforduló utáni Magyarországról, hogy miután a szél pajkosan fellibbentette a szoknyáját, Michelle Wild nem szexszimbólum lett egy sármos színész oldalán, és még csak nem is…..
Sotyola 2012.12.17 19:46:04
@én már a fény gyermeke vagyok:

UPC reklám. Most indul a pornó ondemand...
napszemüveg Versace 2013. 2012.12.12 07:31:56
Versace 2133, az érdekesség a szárvégi Versace-motívum kidolgozottsága Nyitóképnek szándékosan választottam valamit, ami Versace-mértékkel nagyon visszafogott. A hangsúly a Versace-mértéken van, mert bár több férfi modell is van a Versace 2013-as kollekciójában, nagyjából…..
Sotyola 2012.12.13 10:51:51
Terapeuta körökben is sokan érdeklődnek az HBO saját gyártású sorozata iránt, aminek már túl vagyunk a félidején. A Pécsett megrendezett Pszichoanalitikus Filmkonferencia vendége Enyedi Ildikó rendező és a pszichológust alakító Mácsai Pál volt, akikkel azt fejtegettük, miért…..
Sotyola 2012.12.04 13:58:38
A Budai Vár alatt futó alagútban lett figyelmes PG, a Fővárosi bloggere egy különös feliratra: "A Váralagúton sétáltam át, amikor a szemközti falon megláttam a mozaikon két feliratot. Felül egy Samu felirat, alul pedig egy Kiss. Vajon mi lehet ez? A tízezredik mozaiklapnál…..
Subba Subba Police! 2012.07.10 11:34:00
"Sziasztok! Különösen nőtársaim figyelem! Veletek is megtörténhet, hogy fényes nappal leszakítják a nyakatokról a láncotokat! A képen látható férfi a Margit-híd budai hídfőjénél a villamosmegállóban szakította le az enyémet a múlt hét csütörtökön. Egy segítőkész…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Sotyola 2012.06.25 13:04:01
@szgy: Főleg, ha mondjuk a szállodát el kell hagynod reggel 10-kor es 35 fok van es két gyerek nyafog neked. Akkor sajna nem tudsz várni estig vagy hajnalig...
A tengerentúlon is különlegesnek számító ingatlan került piacra néhány napja. A Casa Casuarina nem is a 125 millió dolláros vételára miatt érdekes – persze ekkora összeget ott sem minden nap kérnek egy házért -, hanem egykori tulajdonosa Gianni Versace okán. A Versace márka…..
Három szereplő a 101 kiskutyából Peggy Guggenheim a Titanic-kal elsüllyedt műgyűjtő, Benjamin Guggenheim lánya volt. 1919-ben, alig huszonegy évesen örökölt két és félmillió dollárt. Benjamin bácsi tehát már 1912-ben elsüllyedt, de mivel halála váratlannak volt mondható, ez…..
Sotyola 2012.05.22 13:32:56
Subba Pózolj mintha! 2012.05.16 16:06:00
Megunhatatlan szopatás: fotó helyett videózz! ..
Szabadfogású böngészgetés közben futottam bele ebbe a 2007 novemberi videóba, amelyen Sergey Brin és Steve Horowitz mutatják be a frissen nyilvánosságra hozott Android SDK-t. Ha felütjük a Wikipédiát, felidézhetjük, hogy a G1 (más néven HTC Dream), azaz az első androidos telefon…..
Nehéz elhinni, hogy az Opelnél pont Astrából készítettek alig 3 éve olyan speciális modellt, amihez ma már nem kapni szélvédőt. Lászlónak pedig ezt mondták 4 hónap keresgélés után, illetvehogy ki kéne fizetni 100 ezer forint szállítási költséget még a 235 ezres…..
Subba Eközben Kijevben 2011.09.14 10:08:00
Ukrán fiatalok megnézik a kilátást a Moszkva híd tetejéről. ..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Belsőség Még el sem indultunk... 2011.06.20 07:30:00
...máris csikorog a gépezet, hahaha. Itt ülök a szerkesztőségben, Csikós valószínűleg lyukat vert már a parkolóház falába a fejével, de szegény operatőr Tomi nem tud bejutni a technikai helységbe, mert a kulcsok nincsenek a megszokott helyükön, ráadásul hétfő reggel senki nem…..
Sotyola 2011.06.20 09:37:30
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
Sotyola 2011.06.14 16:13:25
Igaz, hogy már egy ideje nem működött aktívan, de most hivatalosan is bejelentették, hogy feloszlott a White Stripes. "A feloszlás oka nem a művészi különbségekben keresendők, vagy abban, hogy nem akarnák folytatni, esetleg egészségügyi problémáik lennének, ugyanis Meg is…..
Sotyola 2011.02.03 08:58:40
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Sotyola 2011.02.02 16:40:00
Hogyan lehet frappáns, de olcsó megoldást találni a navigációs problémáimra? Vegyek navit, vagy egy okostelefont? Netán butát? Vagy olcsó, vagy praktikus, vagy jó. Egyelőre a három együtt nem megy. Egyelőre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sotyola 2011.02.02 10:25:55
Én Nokia5800-on használok Ovit és Garmint. A megjelenése, karbantarthatósága (ingyen térképek azonnal, az egész világra) alapján az Ovi akár SOKKAL jobb is lehetne mint a Garmin (aminek a fejlesztésével már leálltak de a térképeket két-három havonként frissítik tehát van M6,M31 sőt Margit híd lezárás-megnyitás!) ha nem lenne legalább két éves a Mo. térkép. Röhej, hogy még az M6-os sincs rajta nemhogy az M31-es. Garminon két hete már az M43-as is rajta van. Ezért én Mo.-on már szinte nem is használom az Ovit. Hiába adják a telefonokhoz, sajnos nincsen ingyen ebéd. Legalábbis itt K.-Európában. Nemrég Bécsben jártam. Indulás elött feltöltöttem az Ausztria térképet mert Ovi esetében ez tényleg csak pár kattintás és talán 5 perc. Háááát... Amint átléptem a határt az Ovi úgy kezdett működni ahogy én elvárnám egy profi navigációs szoftvertől. Mintha nem is ugyanaz a szoftver lenne. A legkisebb utcában elrejtett fix traffipaxot is előre jelezte, méterre pontosan figyelmeztetett a sebesség korlátozásokra és terelésekre, lezárásokra. Egy csoda volt komolyan. Kár, hogy Kelet-Európát a Nokia SEM veszi komolyan. Egyébként ha nem használ rajta az ember műhold nézetet, 3D objektumokat (mert ilyen is van benne!) akkor a netről nem tölt le vészesen sok adatot. Mo.-Ausztria-Mo. út során talán ha 120Kb adatforgalom volt amit szépen jelez is navigálás közben. Tehát szerintem sem érdemes már navi gyártók részvényeit venni. Az okos telefonok már ki ásták a sírjukat és úgy tünik titkon bele is köptek.
Ace22 kolléga nem az az idegbajosan kapkodó típus: a lőfegyverekről készült sorozatának nyitódarabját márciusban olvashattátok, s ahogyan ennek legvégén megígérte, elkészült a második rész, amelyben a XVI. század elejétől a napóleoni háborúkig tekinti át a lőporos…..
Kaptam egy értesítést csomag érkezéséről, amerikai feladóval. 2,35 kg. Na, akkor bár nem emlékszem, hogy bármit is rendeltem volna, biztos a Cougar Parts Catalog lesz, ők szoktak ekkora csomagokat küldeni. Majd reggel elszaladok érte az Orczy téri postára motorral, pont ráfér…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..