Regisztráció Blogot indítok
Adatok
salla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, Uwe Bollt senkinek nem kell bemutatni. Korunk Ed Woodja ő, a gyötrelmesen szar filmek Fellinije, Harvey Weinsteinje és Győzikéje egy személyben. A játékosok különösen mérgesek rá, mert a művész ráállt a videojátékokból készült vállalhatatlan filmekre. House of the…..
IDDQD Játékbuzi-e vagy? 2010.09.06 13:14:00
Üdvözöljük a cím alapján idekattintó homofóbokat és melegjogi aktivistákat! Köszönjük szépen a plusz egy oldalletöltést, egyébként nincs itt semmi látnivaló, nem melegekről lesz szó. Hanem pécébuzikról, konzolbuzikról, és még egy csomó hasonló állatfajtáról,…..
Írtunk már egyszer arról, hogy keresztény MMORPG készül, most valami hasonló bukkant fel megint, csak ezt készítői böngészőben játszható játéknak szánják, és ahogy látom, nem szerepjáték, inkább egy Age of Empires stílusú stratégia. A Bible Online-t a FiAA nevű német…..
Az amerikaifocisták egyrész nem keverendők össze a dél-afrikai vébén igen szimpatikusan játszott amerikai focistákkal, másrészt meg általában böszme nagy kigyúrt fickók, én biztosan nem érezném magam jól, ha valamelyik NFL-nagymenő megharagodna rám, és úgy gondolná, hogy…..
salla 2010.08.04 21:23:41
@Limrasson: Az Activision és az EA már nagyjából helyet cserélt, Kotick árulná/árulja a rókabőrt, az EA pedig egyre meglepőbb, és jó játékokkal jön elő.
@rootshaper: A játékkiadóknak azért van beleszólása a dolgok folyásába, elvégre ők adják a pénzt.