Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsola78

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
zsola78 2013.04.02 08:36:50
@P.Freddy: Ja és még egy dolog. Az a láthatalan piaci kéz nyírta ki az Ő munkásságát, amire mindig is oly büszkék. A szent piac keze....

Akkor most nem az a hibás???? Nem, a magyarok, a nácik, a NAV, a parkolási társaság. Hol az egyéni felelősség???? Hol volt ezen időszak alatt???? Mindent megtett, hogy anyagilag ne menjen tönkre???? Ezek azok a kérdések, amik fontosak és nem az hogy az emberek összevesszenek (magyarok, zsidók, keresztények, ateisták)
zsola78 2013.04.02 09:04:20
@zsg?:

1. Ezeknél a zenészeknél úgy gondolod nem???? Majd akkor beszéljünk erről, ha Kárpátia lesz egy MSZP rendezvényen és Korda György a Jobbikon.

2. Kereslet Kínálat igen. Ő volt a kínálat, de nem volt rá kereslet. Ennyi. Ez az piac láthatalan keze és ebbe ne mossunk bele minden hűlyeséget. Normális zenészek ma is megtöltenek helyeket, de hát haladni kéne a korral.

3. Amikor nem sikerül normális magyarázatot adni akkor jön ez. Hogy gondolod ezt az egészet? Most komolyan! Pontról pontra írd le. Beismerik, hogy hibáztak. És?? utána mi jön? Kárpótlás??
Tudod majd akkor, ha le mered írni, hogy mi történt mondjuk Szögi Lajossal 7 éve, vagy Marian Cozmával. Kik, miért és hogyan???? Vagy ugyan ilyen buzgó leszel Sztalin papa dolgaival kapcsolatban is. Mindkét dolog a történelem rémtette, de nem az vezetett arra, amirért ez a szerencsétlen itt sír. Nem mossuk össze a dolgokat, mert az az igazán vérciki!
zsola78 2013.04.02 14:39:55
@zsg?:

1. Igazad van, DE Itt GP-ről beszélünk, aki pedig igenis másnak "húzza a nótát". Nem Sting, nem U2 és nem is más. Ők képesek voltak megújulni és követni a változásokat.

2. Le is írtad azt amit már régóta mondok: mást is csinálnak mellette, hogy MEGÉLJENEK. Ez a szerecsétlen miért nem tud magának keresni valamit, amiből megélhet, ráadásul 6 gyerekkel. Nem Ő egy balfasz aki másokat okol azért, mert ez történt vele, majd fasisztázik és minden magyart megsért. Menjen innen, nincs ilyen emberkre szükség. Nem a művészekre és zenészekre, hanem az ilyen hisztis faszokra, nemtől, vallási hovatartozástól függetlenül.

3. Az én nagyapámat 1958 februárjában Márianosztrán agyonverték, mert 56-ban védeni merte a komcsi helyi rendőparancsnokot a lincselő tömegtől, a nagymamámat meghurcolták! A nagybátyámat és apámat minden felsőoktatási intézményből eltanácsolták mondván az apjuk államellenes büncselekményben vett részt.
Akkor Te most bocsántot kérsz mert Te és a szüleid a hibásak azért mert Őket kivégezték. Kérsz a faszt.

Én nem kérek bocsánatot nenkitől, sem a szüleim, sem a nagyszüleim. Sem Ők, sem SENKI más nem hibás azért ami történt, csak azok akik ténylegesen felelősök és döntéshozók voltak. Gondolkodj mielőtt faszságokat írogatsz, ez a "terítsük a szart" meg más országban lehet hogy működik, de itt nem fog.

Igen a szervezet védekezik a betegségek ellen, de nem csak azok ellen, ami neked szimapikus. Pl védekezik az olyanok ellen is mint GP mondandója (ÉS NEM GP), kritikája, véleménye.
„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való…..
zsola78 2013.04.01 21:43:56
@_most_: Nagyon kevés olyan ember van, aki ha mindent megtesz és megfeszíti minden erejét semmilyen eredményre nem jut. Biztos vannak olyan élethelyzetek amikor semmi sem jön össze valakinek, de ezek csak ideig tartanak és ezt egy 57 éves embernek igazán tudnia kéne. Mindig van megoldás, csak sokszor ragaszkodunk a régihez. Ami viszont biztos, hogy csak nagyon ritka esetben hibások mások a velünk történt dolgokért. Szerintem....
zsola78 2013.04.01 21:54:00
@Pussy Riot: Aki elmenekül az országból a fasiszták, meg a NAV, meg a parkolási társaságok miatt... :)
zsola78 2013.04.01 22:06:23
@Mérges 1234: Te is mehetsz :)))))
Az elmúlt két évtizedben Szlovákia nemcsak felzárkózott, de meg is előzte Magyarországot, ahol csak lehetett. Posztunkban kitallózott adatok alapján, közép-európai összehasonlításban Szlovákia többnyire a középmezőnyben végzett, Magyarország pedig Ukrajnával csatázik az…..
zsola78 2012.12.31 18:08:28
@Nge Swazili Mbeko: Legalább nálunk van autópálya, és 80-nál többel is lehet menni annélkül, hogy ne érezd magad életveszélyben.

Havi két-három, alkalommal megyek át szlovákián Lengyelország felé. Szerintem nincs miről beszélni.... Kb ott tartotok mint mi 10-15 évvel ezelőtt. Ipolyság után (Sahy) az új - kritikán aluli minőségű - aszfalton kb 4 hónapja nincs felfestés, Körmöcbánya és Túrószentmárton között 100 évvel ezelötti az aszfalt. A egyik faluban a nightklub közvetlen a temetőben van, Ipolyság és Zólyom között csak minden második faluban van világítás.

Szerintem az egész poszt lényege a sunyi uszítás...
Sokan kicsit csodálkozva néznek az NGM-re, hogy amikor még a bóvliból is lejjebb minősítik az országot, akkor annyit képesek reakcióként kidobni, hogy hát mert hülyék a minősítők. Pedig van logika a dolog mögött, csak a fociból kell kiindulni. Igen, a fociból, ha már úgyis az…..
zsola78 2012.11.25 16:06:54
@félázsiai 2llkedő:

"Már megint elfelejtődött egy aprócska dolog. Tudod, az a bizonyos válság nevezetű valami." .... aminek kialakulásába vastagon felelős volt a három "nagy" hitelminősítő. Ki ne találjuk már, hogy semmiről nem tudtak! Sőt szerintem nagy részben az Ő felelősségük az egész + a mögöttük lévő spekulációban jártas csoportok. Ha kitalálják - pusztán anyagi megfontolásból - hogy egyik/másik állam kötvényeit, részvényeit shortolni kéne, Ők rögtön nyomják az ehhez szükséges kommunikációt.

Szükség van hitelminősítőkre, de sajnos ez a három nagy cég, már többször eljátszotta a hitelét és lassan mindenki tudja, hogy közel sem a dolgukat végzik, hanem a saját pénzéhes érdekeiket szem előtt tartva a piacot befolyásolják.
zsola78 2012.11.25 16:22:50
@félázsiai 2llkedő: Nem megyek bele abba, hogy fidesz vagy mszp, abba sem ki mit mondott. Engem ez nem érdekel szó szerint.

Az fáj, hogy (még ha sokszor szarul is) próbálkozunk így, próbálkozuk úgy, azonban mindig a szánkba szarnak, mert nem úgy ugrálunk ahogy ők fütyülnek. Erről a Belga jut eszembe: 20- vagyok az baj, 30-as vagyok az a baj, 70-es vagyok az a baj....

Nem bírom sem Matolcsyt sem Orbánt. Egyes elképzelésükkel egyet értek, de közel sem mindenel. Voltak elképzelések amikkel az előző kormánynál is szimpatizáltam.

Sajnos elég nagy baj, hogy rájuk figyelnek, ezért nem értem, hogy az EU miért nem csinálja meg a saját hitelminősítő cégét.
zsola78 2012.11.25 16:25:18
@félázsiai 2llkedő: A IMF nélküli finanszírozás, drágább, de legalább nem dumálnak bele mindenbe....Bár szerintem simán összejátszanak a nagy hitelminősítökkel is.

Mocskos játék ez a egész és ezt MI fizetjük
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
zsola78 2012.11.18 14:25:35
@wmiki: Hát, komoly gondban vagy...

Kíváncsi vagyok, hogy hány ember szemét tudod ezzel "kommunikációval" felnyitni és azon kívül hogy szapulod a húsevőket, milyen alternatívát tudsz kínálni. Mert ha azt, hogy Ő egy szemét húsevő és halál rá ha húst eszik, akkor pegaógiai érzéked igencsak... hiányos.

Azért drukkolok neked... :)
zsola78 2012.11.18 17:17:07
@toromasi: Az a gáz, hogy emiatt a .... miatt én érzem magam szarul, mert mint gyakorló vega :), nem tudom kiemelni a dolog jó oldalát: a vegetáriánus étkezés sokszínűségét, ízeit. Mindezt úgy, hogy kiváncsiságot ébresszek és ne ellenségeskedést, gyűlöletet szítsak.

A lényeg, hogy a csávó százszor agresszívabb mint sok húsevő... ez így elég hiteles :)))))))))
zsola78 2012.11.18 20:07:04
@wmiki: Őszinte sajnálattal olvasom írásaidat. Ha bármi közöd is lenne akár Indiához, akár bármilyen más keleti filozófiához, akkor megtanulhattal volna pár alapgondolatot. pl: ahimsza. Ez nem csak arról szól hogy nem eszek állati eredetű dolgokat, hanem a beszédét is megpróbálni fegyelmezni, illetve az ember igazmondó, jót akaróan, kedvesen, másokat nem sértve szól.

Nincs azzal gond, hogy álláspontotad véded, csak közben próbálj meg másokat tisztelni, még akkor is ha Ők másképp vélekednek. Ellenkező esetben nem érsz az égvilágos semmit, csak gyűlöletet és arroganciát.