Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiraaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gödöllő Erzsébet parkra érkezett a vonat. Egyetlen ember állt a peronon, a vonatot már oda-vissza ledolgoztam. Amikor kinyíltak az ajtók, felálltam addig kényelmes ülőhelyemről és hangosan köszöntem.A reakció nem maradt el, flegma modorban, köszönés nélkül folytatódott…..
Kiraaa 2010.08.08 01:10:51
@Dió, a kaller: Nagyon jó a munka stilusod:)Nem lehet senkinek panasza:)
 Mai történet, szinte még ropogós:Elindultunk az Örs vezér teréről az 50°C-os utasterű vonattal (grátisz szauna) Gödöllő végállomás felé. Rákosfalva és Nagyicce között az egyik hölgy utas mutatja az éves bérletét, aminek az ember éppen csak nem szalutál, ha…..
Kiraaa 2010.07.19 03:47:13
@Adani: Igen előfordul mert sokan nem vesznek jegyet,így muszály volt ezt a megoldást választaniuk.
Kiraaa 2010.07.19 12:02:38
@Adani: Igen tudom én is sokáig hévvel jártam.Csömör - Gödöllő szakaszon.Igaz nekem bérletem volt,így nekem nem fájt a fejem ilyen dolgokon.
Az egyik motorkocsi, a 921-es, firkálás áldozata lett. Jó, mondjuk ehhez nem kell semmilyen oldószer, hogy eltávolítsák. Elegendő lenne a kocsit lemosni. Ugyanis napok óta bele van firkálva a szürke dzsuvarétegbe az alábbi szöveg (valszeg papírzsepivel, vagy porronggyal): BKV én…..
 Ez egy teljesen egyszerű mondat, lyukasztgattam is ki a kiegészítő jegyet Gödöllőig és annak rendje és módja szerint vissza is adtam az ötszázasból.Igen ám, de már a következő utassal is végeztem, amikor az utas odajött hozzám, hogy rosszul adtam vissza. Ennek fele sem…..
 Most történt fél perce sem szinte. Ülök kint Cinkotán az állomás épület előtt, békésen lesem e-maileimet, amikor befut befut két pláza cica üvöltetve saját zajukat. Megoldottam a zajártalom redukálását saját fegyverükkel. Mivel a Beatrice teljes hangerővel való…..