Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rant

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárközy ténykedő kritikája nemzetközi kritikát érdemel, de kész alázásra alázással felelni, birodalma kemény fejére alapoz. Nézetei radikálisak, kiállása hercig, politikája udvarias, de határozott, különböző rétegződéseknek nehezen emészthető etikai zsákutca. Rendet…..
kritikus tömeg fair play wannabe 2010.09.13 00:42:51
Még ha Orbán tehetséges politikus is, ahhoz is van tehetsége, hogy hülyékkel vegye körül magát. Ez mindent kompenzál. Olyan, mint derékig érő vízben izomból szaladni. Mint ellenszélben hegynek fel bringán tekerni. Lehet azt mondani, hogy ez itt az emelkedő, de ha lefelé mutat a…..
Ha valami nem jó, azt be kell tiltani. Ami nem szorgalmaz nemes célt, nem hordoz értéket, örökbecsü és fényes jövőt, édes emlékeket megidéző múltbeli képet, az hulljon. Ami kényelmetlen, az kényelmessé válik a tiltás által, mert így minden munkás és pozitív hatásnak marad…..
- Azok ott mik, kacsák?- Nem tudom, de van nekik szárnyuk. A gyenge ellenzék kétségbeesett kondérjában rotálnak az arcok. Új freakek kellenek, lelkesek. Nyolc év sárral kevert vérét nehéz lesz lemosni, de nem lehetetlen. Ezért a képlet úgy fest, hogy zárójel kinyit,…..
Hány éve is vagyunk Afganisztánban? Sok. Visszaemlékezni is nehéz, az archív relikviák közül kikaparni az infót lusta vagyok. Emlékeimben kutatva felbukkan, ahogy visszanézek egykori önmagamra. Masíroztam bakancsban, szoros egyenruhában, keretek között, szabályok szerint. Nem volt…..
Sarkozy cigányai, nol.hu, 2010. augusztus 27, Aczél Endre Sokáig nézegettem, közelebb mentem. Méregettem, forgattam, körbejártam, hiába. Lefeküdtem, aludtam pár órát, felkeltem, öblögettem sokat, elsétáltam az ablakhoz, levegőt engedtem be, hátha. De nem. Vártam a logika…..
Univerzális érvelési technika ostobáknak Elég gyakori, hogy azt tapasztaljuk, embertársaink panaszkodnak, és szidják a teremtőjüket. Nem, most nem arra gondolok, amikor az a téma, hogy miért alakult így az életem. Most arra gondolok, amikor az adottságaikat reklamálják: Túl…..
rant 2010.07.22 15:20:06
rant 2010.07.22 23:08:23
@A Dina: köszönöm, hogy a zárójelben kiegyenlőzted az Univerzális Érv halmazt. így már nem fogunk tudni elbeszélni egymás mellett.

szerintem azért érzi kínosnak, mert színpadot kap az aktus. zárj be két embert egy szobába úgy, hogy senki sem látja/hallja őket, s rögtön megérted, a "vita" ideje legalább a felére csökken. az egyik be fogja látni, hogy igen, ebben igazad van. aztán kimennek a szobából és minden kerek.

ha ugyanezt leköveted úgy, hogy sok-sok ember nézi/hallgatja, akkor meg fogod látni, hogy soha nem lesz vége a hápogásnak vagy ha igen, akkor az ostoba vagy kretén schlussal.

tehát röviden.

egy public vita esetében a tekintély aláásása sokkal előbbre való, mint az igazság felderítése. (persze csak akkor, ha minimum az egyik fél zsigerből elbeszél a másik mellett)
A bloggerek 7 típusaLélektani elemzés és tipológia következik, mely a bloggereket osztja fel annak alapján, hogy milyen mozgatórugó alapján publikálnak új bejegyzést.Tematikus BloggerŐ felismerte, hogy sokat netezik, és mindehhez még van valamilyen idegi becsípődése is. Merthogy…..
rant 2010.07.21 01:41:51
@A Dina: ez itt teljesen logikátlan.

elmondom, hogy miért.

úgy kezded a hsz-t, hogy "az előbbi sajnálatos okokból", ami annyit jelent, hogy megkért, hogy vedd le a listáról, tehát ez az oka. a mondat következő tartománya meghatározza, hogy hova lett általad besorolva a blog (nem véletlenül szórtam be csak úgy, érdekelt a véleményed), majd kifejted öt pontba, hogy mert:

1-5: megsértődtem azon, ahogy fellépett. nem ezeket a szavakat használod, de ha megfigyeljük a motivációdat az indoklás terén, átüt a lényeg.

¤ mindezt visszaigazolja a zárójeles tartalom ¤

a blog jó, ha van olyan kat., hogy zseni, akkor beletartozik, ezt te állítottad. aztán előugrott a vérnyomás alapú mivoltod. az ő és a te kommented között szűk 5 perc telt el. azt hiszem, hogy úgy nem fogadnék el tőled tanácsot, hogy nem alszol rá minimum egyet.
rant 2010.07.21 02:37:47
@A Dina:

"Az előbbi sajnálatos ok = A fenti komment (annak minden logikátlanságával, és a benne foglalt tényekkel)"

ha viszont ez így van, akkor nem sikerült szétválasztanod a komment tartalmát a blog tartalmától. a zárójeles részben nagyon beszédes, hogy először a logikátlanságot említed és csak utána a benne foglalt tényeket.

"Tényleg nem tartozik bele a definíció szerinti felosztásba. Olvasd át az indokokat."

ennek ellentmondani látszik az a tény, hogy TE minősítetted zsenibloggernek. nem én és nem is a jóskapista, hanem te.

"Amúgy a gyors gondolkodás nem feltétlenül jelent rossz következtetést.
Az a gyors és hibás gondolkodás sajátja."

ebben tökéletesen egyetértünk.