Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firvingi

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...nem vagy normális. Ma kiszivárgott, hogy Lucas további változtatásokat eszközölt a régi trilógián, a nemsokára forgalmazásba kerülő bluray-lemezeken, pontosabban a Jedi visszatéren. Mikor Darth Vader beledobja a császárt az aknába, mostantól azt ordítja…..
BB Balint-Boston Amerika 2010.08.10 01:14:00
    Befejezo reszehez ert a blog, ugyanis par nap mulva el kell hagynom az orszagot. Hazudnek, ha azt mondanam nem kivanom mar az otthont jelento dolgokat magam kore. Meg nagyobbat hazudnek azonban, ha azt mondanam, hogy nem fog a szivem fajni, hogy itt kell hagynom amerikat. Miert…..
BB Balint-Boston New York 2010.08.06 02:07:00
    Sokat gondolkodtam, milyen alcimet adjak a bejegyzesnek. Olyan dolgok jutottak eszembe, hogy A varos, ami sosem alszik,  A varos, ahonnan eluztek az unalmat, A vilag fovarosa vagy valami ilyesmit. Egyszerre lenne az osszes valtozat jo is es kozben semmitmondo. Fontos…..
    A Boston es Cambridgeban tapasztalt setaim soran sok itteni allatvilaggal kapcsolatos felfedezest tettem, ami az europai szem szamara kifejezetten furcsa, igy gondoltam megeri, hogy kulon irasban terjek ki erre a temara.    Legfurcsabb eloszor is a kutyak es macskak…..
    Vannak olyan dolgok, amikre nem kell specialis alkalom. Ilyen dolog a szeretet. Adni es kapni mindig jo. Miert is irtom ezeket a bevezeto szavakat? Azon oknal fogva, mert az amerikaiak picit tovabbmentek ezen a dolgon. Kinek nem jutott eszebe tavasszal, hogy a karacsonyi egosor…..
BB Balint-Boston Kozlekedes 2010.07.28 23:50:39
    Hosszu kihagyas utan nekiesek a kozlekedes resznek. Kifejezetten ki kell emelnem, hogy itt Bostonrol van szo. New Yorkban pl szinte alig van felszini tomegkozlekedes, mig azonban a metrok teljesen behalozzak a fold alatt a varost es 0-24 oraban jarnak. Ez a szolgalati felhivas…..
    Tudom, hogy a rendszeres olvasok eddig egyfajta egyszeri A-B-A-B rimkepszeru valtakozast lathattak az elmenybeszamoloknal es napi elmenyeknel, azonban  egy nagy tervvel altam elo.  Mivel par napja nem nagyon irtam semmit, gondoltam megirom a kozlekedes  bejegyzesem,…..
    Napokban sikerult eljutnom egy szep parkba, ahol elszortan par kortars modern muvesz muveit helyeztek el, teljesen a kornyezetbe agyazva. Gondoltam ebbol megmutatok parat a nagykozonsegnek. Az, hogy ebbol borzongas lesz vagy csodalat, mindenki dontse el...   Maga az elso…..
    Eredetileg magarol Bostonrol szolt volna a beiras, azonban nem lehet igazabol errol a varosrol ugy beszelni, hogy Cambridget kihagyjuk, meg a kornyezo reszeket, ugyhogy lett igy az allam neve a beiras cime(parszor ezt a kornyeket Greater Bostonnak hivjak). Az alcim a…..
BB Balint-Boston Kiszolgalas 2010.07.22 21:05:00
    Az amerikai kiszolgalas es vendeglatas egyfajta aranyos, szivatmelengeto es onismetlo dolog, ami a magyar szokasokhoz szokott ember szamara szivetmelengeto. Meg a huszadik alkalommal is, mikor latszik, hogy az elemi kedvesseg keveredik a hivatali pozzal es formasagokkal. Mikor…..
    Gondoltam ha a teljes napokat nezzuk egy hete vagyok Bostonban es nem "unnepeltem" meg ezt meltoan, de igazabol itt most azoknak mondok tosztot, akik tamogattak lelkileg es minden mas dologban, hogy idejussak, masreszt megprobalom a kezdeti olvasoi lelkesedest ilyen…..
BB Balint-Boston Harvard 2010.07.20 17:47:00
    A hely, ami nem hiaba lett egy fogalom. Ahogy egy harvados diak fogalmazta meg az egyemetet meglatogato turistaknak, pont elottem: " Egy ellensegunk van csak...ez nem az MIT(ugyanugy Cambridgeben levo egyemtem, a felejthetetlen Good Will hunting cimu filmet ezen egyetem…..
BB Balint-Boston Nok 2010.07.19 02:38:00
    Ezzel az univerzalis temaval kezdek, ugyanis akikkel beszeltem elindulasom elott, azok kozul mindenkinek megvolt mar a maga velemenye errol a kerdesrol, masreszt ez volt az egyik legelso kerdeskor, aminek en utanajartam:P.        A nokkel az a helyet,…..