Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stingo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsikét úgy vagyok a menyasszonyi ruhával, mint az esküvői öltönnyel, csak egy probléma van. Ezen a ponton nehéz "letagadni" az esküvő tényét, főleg, hogy én a klasszikus fehér, habos, nagy szoknyás menyasszonyi ruhára vágyom, és nem a modern testvéreire. Szóval a cél a…..
Mentünk előre, kerestünk kitartóan, amíg végül az internet segítségével rábukkantam egy vidéki (Bp-től csupán 35 km-re lévő) helyszínre, ahol kitartóan válaszolgattak a kérdéseimre. Mindenre kiterjedően kérdeztem, nem akartam, hogy maradjanak apró betűs részek. Minden…..
azannya Sting a Sportarénában 2010.11.07 11:55:00
 Kételkedve mentem a Sportarénába mert az új albumát nem tartottam kiemelkedőnek de kellemesen csalódva jöttem el.  Mi a titok mely megváltoztatta a véleményem? Alant megtudhatják.. vagy nem.   Sting sosem volt az a fajta énekes akinek dalait képzett hangja miatt…..
Bár testápolásra alkalmas bármelyik kéz és arckrém, amit az oldalon leírtam, álljon itt most egy házilag elkészíthető recept, ami magasabb víztartalma miatt könnyebben szívódik fel. Tudjuk, hogy a shea vajnál jobb testápoló nem nagyon van, de nincs mindig idő arra, hogy…..
Tudom, hogy most egy kicsit eltérek az eddigi szokásomtól, és olyat ajánlok, amit nehezebb beszerezni: mangóvajat. Legalábbis a patikában nincs :) De amint láttam jomtom már árulja márciustól, és az ebayről is lehet rendelni, sokszor olcsóbban mint Magyarországon venni. Erről jut…..