Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anubis Travel

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
Anubis Travel 2010.07.16 17:58:07
Kedves Utasunk!

Nagy csalódás volt számunkra az Önök levelét olvasni egy internetes fórumon, mely levélben több megalapozatlan és inkorrekt dolgot állít rólunk.
Mielőtt egy ilyen levelet tesz közzé az interneten, meg kellene várnia az utazási iroda válaszát (hiszen panaszlevelét megkaptuk). Szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a hatályos jogszabályok alapján valótlanság állítása, vagy bárki rossz hírének keltése internetes fórumon vagy bármely nyilvános médiában jogellenes.
Sajnáljuk és csalódottak vagyunk, hogy ilyen módon írt az Anubis Travel-ről tudván, hogy mindig jó szolgáltatást nyújtunk, mellyel minden évben több ezer utasunk elégedett. Hiszem, hogy Önöknek is jó szolgáltatást nyújtottunk, hiszen már tavaly is velünk utaztak és nem volt semmilyen problémájuk.
Szeretném elmondani, hogy Erzsébet nem a mi idegenvezetőnk és nem az Anubis Travel-nek dolgozik. Mindezt nem azért említem meg, hogy mentegetőzzek, mivel úgy gondolom, hogy semmilyen hibát nem követtünk el, amiért ilyen rossz nyilvánosságot kellene kapnunk, ennek ellenére szerettem volna tisztázni, hogy Erzsébet nem az Anubis Travel, hanem a hajótársaság alkalmazottja.
Remélem, hogy sikerült tisztázni a helyzetet és ezzel lezárni a témát, annak tudatában, hogy minden panaszt törvényes úton kell rendezni és nem helytelen vagy inkorrekt módon egy internetes hírveréssel, amely egyben törvénytelen cselekedet is.

Köszönjük, hogy velünk utazott és remélem, hogy a jövőben jobb szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek.

Tisztelettel,
Anubis Travel vezetése