Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lillian..

1031 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mostantól pedig edzeni fogok. Irány a (Csillag)Vár. Első nap: ismerkedés a környezettel, a gépekkel, az emberekkel. Jó sok gép, kevés ember (délelőtt), flabélos (húúú de jó), szauna. Mi kellhet még? Emlékeimből előkapartam, melyik gépen mit kell csinálni,…..
A szőkékkel mindig baj van 2014 2014.01.12 14:51:48
Olyan régen írtam már(blogot), hogy a sok információ amit el szeretnék mondani, ki szeretnék írni magamból kitörő vulkánként tombol bennem. Így csak egy rövid összefoglaló: Ármin április óta bölcsibe jár. Imádja - most már - és én is. Gyereknek gyerek a társa, mindenki…..
  Azt gondolom, sok mindent meg lehet etetni a néppel, de ez már tényleg nem megy le a torkomon. Fa Sport 72 órás védelem..   Könyörgöm, ki az aki nem fürdik 3 napig? Már a 2 nap(48 óra) is sok volt nekem, de ez a 3 mindent visz.Esetleg készülnek a globális…..
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Amerikanizálódás: mikor Wagnert Véndzsörnek olvasom. (mentségemre szóljon, a szövegkörnyezetből nem gondoltam volna, hogy komoly műfaj következik..)..
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x31 2012.04.26 06:40:00
Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt…..
hogyvolt Éden hotel - 2x28 2012.04.20 07:50:00
Tegnap a Pandorán nyilvánvalóvá vált, hogy Csírában még annyira sem lehet megbízni, mint eddig, színészi teljesítménye pedig legalább olyan ijesztő, mint Brokié. Csíra megkapta az édenhoteles geciség mértékegységeként is ismert Fehér Pókmajom nevet, mert kiérdemelte. Hiper…..
Lillian.. 2012.04.19 20:20:46
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
ne tűnődj sokat.. én vagyok:)
Lillian.. 2012.04.19 20:52:26
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ülök egy pamlagon. Sokan Csámpás Roziként ismernek, így talán már könnyebb.

@Banyus83: igen, sixx már írta, kedves volt. 5 hónapos lesz hétfőn a nagyfiam, Ármin:)
hogyvolt Éden hotel - 2x27 2012.04.19 01:13:00
Tegnap ikertelenedtünk, egy pete feleződött tovább, és Márk képében maradt a hotelben, ahol Csíra vagy Tazmán, ahogy Hiper hívja, nagyon örül neki. És ha már Hiper, egy gyors tamponcsere után megujjaztatta magát Papuccsal, amihez innen is külön gratulálunk. T69.2 egy…..
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x19 2012.04.05 06:00:00
Tegnap jött két újnő, az egyik azzal a lendülettel távozott, még a nappali sokat látott párnájára sem tehette le a picsáját, a másik, a hamuszürke bőrű, állandóan félig álmosnak tűnő Petra (tényleg, orvos látta már?) pedig maradt, de a Terrorral és Omárral közösen…..
hogyvolt Éden hotel - 2x16 2012.03.30 07:40:00
Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva…..
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
Hát én kérem szépen néztem. Szavazni nem szavaztam, de érdekes volt. Mert végre volt valaki, aki játszott és taktikázott. Persze ott volt a sok elmeroggyant, akik a műsort, fesztivált csinálták, de hát csak az ilyeneket lehet megvezetni. Gratulálok Attila, jó voltál. Az a baj,…..
  Megfigyeltem, azaz nem tudtam nem észrevenni, hogy a mai "riporterek" egytől egyig a "mutogatok, hogy a hülyék is megértsék" sulit végezték el. Nem azt a jó kis amerikai egyetemet, amit a Frei Tamás, akit ha néztél, lekötötte minden perced. Nem.. ezek a mai riportereket már más…..
  Azt hiszem felkeresem a legközelebbi plasztikai sebészt, mert a piacon a világ legcsúnyább de legjobb fej kofája azt mondta nekem, hogy: "...Hát neked még a bőröd alatt is pénz van". Megkérek egy dokit, hogy szedje ki, ha már ott van. A családi pótlékkal ugyanis kitörölhetem…..
Ha már semmivel nem tudom megnyugtatni Gyermekem, bekapcsolom a porszívót, attól egyből bealszik. Életemben nem porszívóztam ennyit mint az elmúlt 1,5 hónapban és sosem volt nálam ilyen tisztaság. *Takar​ítást vállalok. Extrák: egy gyerek kíséretében. Üzeneteket a szerk.be…..
  Vagy fogyasztom... visszafele. Elmentem a konditerembe, de azt hiszem nem fogok többet járni. Minek? Hiszen már az átöltözésnél meghúztam a karom: nem jött rám a fogyi-gatya, úgy kellett rángatnom és mindebben annyira leizzadtam, hogy nem is kellett bemelegítenem. Csak a szauna…..
KisMackóm megérkezett annak rendje és módja szerint a kiírt napon, november 22-én. Ez a gyerek már a hasamban megtanulta mi a rend és a fegyelem. Azaz 23-án bújt csak ki hajnali 1-kor, mert az apja rászólt: Nekem meg ne szüless éjfél előtt, mert nem szeretnék skorpiót, hanem nyilas légy. Mindezen…..
  Nem, nem és nem... Nem értem, miért ilyen birka nép a magyar. Miért tűrjük a huszonhatodik bőrlehúzást, a hazugságokat amivel a politikusok etetnek minket? Kiborult nálam is a bili. Elértem arra a szintet, hogy kiírjam magamból. Egyiptomban​ az utcán tüntetnek a hazugságok…..
  Ez várt a minap az e-mailjeim közt: "Mentsd el az email címemet! Már nekem is van! Papa" Drága ÉdesApa... azt sem tudja, hol kell bekapcsolni a számítógépet.....
  Nem nagyon tudok másról beszélni mint Bécike. (dehogynem, egyfolytában szeretnék) Nem nagyon tudok másra gondolni mint Bécike. (dehogynem, a szexre(szeretnék))​ A környezetemben másról sem tudnak beszélni, mint Bécikéről. (legalábbis velem nem... fárasztó) S​zóval…..
  36. heti ultrahang. 1 mondat - két "hangzás" Dokinéni: Szép nagy baba, bár a feje kicsit kisebb a testéhez képet. Vajon kire hasonlít? Lili: a férjemre. neki is arányokban kisebb a feje a testéhez képest. Dokinéni: és itt van a fütyije. Nézze anyuka, szép nagy. Lili: Vajon kire…..
A szőkékkel mindig baj van Freud 2011.09.19 09:12:35
  Bankadó, válságadó, 290-es Euro, brutális üzemanyag növekedés, szerencsejáték 50% adónövelése, 27% ÁFA, szuperbruttó-minimálbér,​ 5 hónap Stholnak, Damu nem érti a 6 évet, emelkedő cégautó adó, pornófilmes sztár volt a képviselő úr, VV5 - neverending sztori..…..
  Most, hogy beléptem a Krisztusi korba, teljesen meg vagyok feszülve. Leginkább a rám nehezedő 14 kg plusztól meg, hogy a lábaim az "elefántláb szépségverseny" döntősei közt szerepelnek. Bálna sztájl. Bécikém növekszik, természetesen már most olyan mint az Apja, jobb akar…..