Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtad? Popsik, puncik, mellbimbók 2009.07.24 19:49:00
Feltűnt, hogy mostanában egyre inkább terjednek a házilag készült erotikus-, illetve szex képek úgy az iwiwen, a facebookon, mint a közösségi képmegosztó oldalakon. Persze leginkább a fiatalabb korosztály mutogatja egyre gyakrabban a bájait, de lehet látni a nyugdíjasok között is…..
andar 2010.07.24 09:38:24
@daniferi: Kedves daniferi! Vagy tizenöt olyan esettel találkoztam már eddig, ahol a csajszikák nem a saját képüket töltötték fel. Egész véletlenül, egy hivatkozás egyszer vmilyen modell oldalra vitt, ahonnan meglepetésemre "visszaköszönt" egy facebook-on látott kellemesen lengén öltözött lány, csak hogy az eredetije egy latin-amerikai modell oldalról mosolygott rám csábítóan. (A figyelmetlenebbje még a képek alsó sarkában levő, ilyen/olyan cím.com.-ot sem törli ki.)
ez: Aki nem ismerné fel, annak megmutatom az űrből is. Szóval ez:Az M3-as bevezetőjénél, vagy kivezetőjénél vagyunk, itt bonyolódik az Észak-Kelet-Magyarország, meg Szlovákia és Ukrajna felé tartó forgalom jelentős része, meglehetősen terhelt útszakaszról van tehát szó.…..
andar 2010.07.16 16:18:40
@GerzSonka: Kedves GerzSonka! Sikeresen megtaláltad a kákán a csomót, vagyis pontosan úgy gondolkodsz, mint egy bürökrata.(Bocsi, nem akarlak megbántani, de így van!) Mert mitől is autópálya az autópálya? Igazad van, tábla jelzi. Csakhogy ettől még a leírtak sajnos teljesen igazak. Itt is az a helyzet áll, hogy a gombhoz varrtak kabátot, mivel nem akartak beruházni, (ellopták a stenyát?) nem építettek alul/felüljárót, hanem mert az olcsóbb kitettek néhány lámpát. Tízegynéhány éve, egy téli hajnalon ezért halt itt meg néhány katona egy teherautóban, meg emiatt van rendszeresen jó nagy csatt az említett kereszteződésben. Életszerűtlen itt lámpával megoldani a problémát. (Az M7-en Budaörsnél miért nem lámpa van, hanem aluljáró, vagy említhetnék még néhány példát?...) Szóval a dolog igaz, ez a kereszteződés egy nagyon buta megoldás, és akkor finom voltam. Főként annak fényében érthetetlen miért nem változtattak rajta, mikor az új 0-ás becsatlakozása miatt komoly átépítéseket végeztek, de ugyan így hónapokon át (részben még most is) a gödöllői kijáró teljes átépítése történt, vajon az említettek mellett ezt miért nem sikerült abszolválni? Ráadásul abban is igaza van simonnak, hogy több lehetőség is kínálkozik a problémamentes forgalom keresztezés megoldására, - és ezeket le is írja. Van rá magyarázat h a Szerencs utcai kereszteződést vajh miért nem lehet egyszerűen megszüntetni, mikor több alternativ megoldás is van?