Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.ati

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balogh Dezső, okl. vill. mérnök, NFH nyugalmazott vezető főtanácsos 2010. február 19-én megjelent cikke (http://www.akontroll.hu/bel1.php?ssz=382) nagy port kavart az elmúlt hónapokban egyes áramszolgáltatók körében. Sokan támadták, hogy valótlan állítások szerepelnek…..
k.ati 2010.07.16 16:50:19
@asztu: szia, hol tart az ügyed az E-ON-nal? Mert van egy ismerősöm, akit megvádolt e kedves társaság villanyóra mágnesezéssel. Mondanom sem kell, nem csinált semmit az órával. Böngésztem a neten ez ügyben és ráakadtam az írásodra. Érdekelnének a fejlemények.
k.ati 2010.07.17 16:08:49
@villanyóra: Köszi az infókat, már rá is kerestem az RTL-es hírre, és a bejegyzésedre is. Az ismerősömmel is beszéltem, akibe sikerült egy kis bátorságot is öntenem, hogy harcoljon az igazáért, és ne hagyja magát behúzni a csőbe. Úgyhogy rákattant az ügyre. Szedtem le a netről még több anyagot a témával kapcsolatban, mert úgy látom, sokan vannak, akik hasonló helyzetbe kerültek, mint ő. Ha gondolod, leírom szívesen az esetét és később a fejleményeket is!
k.ati 2010.07.20 04:25:18
@villanyóra: Azt az ígéretet kaptam az ismerősömtől, hogy holnap este ill. ma elhozza az összes iratot az üggyel kapcsolatban, elmondja a részleteket és én leírom neked mailben. Ez az ügy már egy éve tart, kötbérkövetelésről is kapott számlát (300eFt), amikor megtudtam, milyen helyzetbe került. De részletesen leírom, és közzéteheted. Remélem, még menthető, mert egy becsületes emberről van szó, aki ráadásul nincs olyan anyagi helyzetben, hogy kifizessen egy ekkora összegű jogtalan követelést, csak mert megfélemlítik a bírósággal. Őket tudják ezek a szemetek kihasználni. Szüksége lesz a segítségedre, az biztos.