Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csigalány

20 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos szinte minden országban komoly problémát jelent az utcára kitett, árva kutyusok, cicák és más állatok helyzete. Egyre többen vannak, a menhelyeken egyre kevesebb a hely, így a körülmények is csak romlanak. Itthon is sok próbálkozás van arra, hogy ezeknek az állatoknak gazdit…..
Folytatjuk sorozatunkat, egy újabb tavaly született különleges állatot mutatunk be Nektek. A Beluga bálnaborjú, másik nevén fehér delfin a chicagói Shedd Akváriumban jött a világra, nem is akármilyen méretekkel. A dolgozók 68 kg súlyúra és 1,4 méter hosszúságúra becsülték,…..
Csigalány 2013.03.07 14:08:03
Subba Van baj 2012.07.20 13:43:00
Cuki ázsiai kisfiú rugdalozóban Beyoncé-t nyom. ..
Csigalány 2012.07.20 17:38:35
Egy szemfüles olvasó vette észre, hogy a Tv2 új török szappanoperája promótálásához egy, az itthon is méltán híres vámpíros-farkasemberes-megpocsíkolt tinilányos regényfolyam, a Twilight azaz Alkonyat egyik kötetének borítójához kísértetiesen hasonló képet használnak,…..
"Tisztelt Cukiság Oldal! Remélem Ernő egerem is felkerülhet az oldalatokra. Ezek az első képek, amiket megosztok életemben.Ernő egy japán táncoló egér, különlegesen szép mintájú bundával, lassan másfél éves, és nemsokára meghal, de remélem másoknak is tetszenek a…..
Csigalány 2012.03.05 14:52:31
@Szolgálati Füldugó: undorodom az ilyen emberektől, akik elhamarkodottan ítélnek, és még nemis veszik a fáradságot, hogy különbséget tegyenek vad és tenyésztett, kedvencnek szánt rágcsálók között.

@Anita1969: Én szintén patkánytartó vagyok. Azt javaslom fapelletet vagy csutkaalmot használj alomnak. Nem poros, így nem bántja a kis tüdejüket.
Csigalány 2012.03.05 15:23:38
@Szolgálati Füldugó: Lennél olyan kedves megosztani velünk, hogy egy általad undorítónak tartott kisállat képe alá miért kommentelsz, illetve miért jössz újra vissza? Ezzel nem csak a kisállat tulajdonosát sérted meg, hanem minden kisrágcsáló tartót. Kérlek, inkább tartsd meg a negatív véleményed. Téged nem fog senki sajnálni, és a hatásodra senki nem fogja megutálni az egereket és egyéb rágcsálókat.
Meguntam a hordát, vagyis inkább az embereket.Kicsit el akarok szakadni a társaságtól, új emberekkel megismerkedni. Elkezdtem egy allis papot, tetszik nagyon a karakterem kinézete, szeretem a patásokat :) Nem fogok rendszeresen posztolni, csak az érdekességeket, nehezebb vagy…..
 Újra írni fogok, mert unatkozok. És mert megint nem dolgozok, szóval ráérek játszani....szerk.:most nézem, hogy szinte percre pontosan egy éve írtam utoljára :D..
"Sziasztok!Küldök pár képet nektek Jencóról, a bociszemű patkányról! Jencó rendeltetésszerűen használja kis házikóját: az ajtón át közlekedik, és imád kikukucskálni az ablakon, ha új látogató érkeztéről értesül.Üdv: Panyi…..
Csigalány 2011.01.20 18:01:17
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Nemrég kezdtem egy új karaktert.Eddig nagyon bejön, asszem megvan az új kedvencem :)                   ..
Egy vad bika igazi szexuális erejéről annyit, hogy pár másodperces közösülésre képes mindössze, a sperma mennyisége pedig fele a lóénak és egynegyvened része a disznóénak. Olvasónkat mégis annyira feldühítette a spam, ami egy vad bika szexuális erejét ígérte neki, hogy…..
Csigalány 2010.09.24 11:49:53
@Frucsasz, az őzikelány: nyilván erre utaltam énis :)
Csak a pasik hiszik azt, hogy minnél tovább tart, annál jobb...
De ugyan már, senkivel nem fordult elő, hogy teszem azt egy óra reszelés után, egyszerűen belefáradt? :) ugyan ugyan.....
Igen hasznos tud lenni, ha ellenséget akarunk elkerülni, menekülni, néhány esetben (pl. bossfight-oknál) combat-ból is kihoz. A partyd tagjai viszont látnak téged, és az olyan karakterek is, amelyek képesek a láthatatlanok észlelésére.Invisibility alatt viszont nem lehet…..
Eddig elérhető legnagyobb és legnehezebb insta a szerveren.A régi csapattal raid10esben: És így néz ki egy wipe raid 25ben :)..
Van egy elég vicces küldi Sholazarban, legalábbis engem elszórakoztat :)..
A képen Heli látható, lepoárdgekkó hölgy, aki evés után elégedetten mosolyog a világra. A születéses képeken a tojásból kibújás lépései láthatóak (szintén leopárdgekkó). Az utolsó képen a tojásból kikelő gyerek gekkó pózol 4 héttel később, félelmetességének és…..
Az utóbbi időben valahogy nem úgy jött ki a lépés, hogy írhassak, de sebaj :)A változás a korábbiakhoz képest, hogy a klánom feloszlott. Vagyis, az irányítók szó nálkül leléptek, így nemsok választás maradt.De szerencsére a régi klánom váza megvolt (név, bank stb...) így…..
Végre végeztem a horgászással. Lehet, hogy élőben kellenes elfoglaltság, de wow-ban...iszonyú u.n.a.l.m.a.s!Nemgond, kaptam egy programot, ami magától horgászik nekem, így sikerült felvinnem maximumra a horgászatot, és aludhattam is közben :)Most elkezdtem főzni. Ez meg nehéz,…..
Elkezdtem repuzni Oracles-hez. Sokat nem tudok róla írni, nagyon nehezen megy, remélem később már könnyebb lesz.Időtöltésnek pedig elkezdtem horgászgatni...
Tegnapelőtt befejeztem a Sons of Hodir reput. Megszereztem az áhított receptet, és vettem mountokat is, szuper áron.Egy egyszemélyes, ki mamutot:              És egy 3 férőhelyes, nagy mammutot. Ebben az a jó, hogy…..
Minap történt velem egy érdekes eset:Volt egy srác, küldetés közben találoztunk. Beszélgettünk, sőt, adott elég sok aranyat is csak ugy. Majd abbahagyta a játékot, de tartani akarta a kapcsolatot. Gondoltam egye-fene, megadtam az msn címem, beszélgessünk.Később küldött magáról…..