Regisztráció Blogot indítok
Adatok
costiglione

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljöttem én is az iStyle Pop-up Store 2011 elnevezésű vásárjába, ami ma délelőtt 10 órakor nyitott a Westendben, és egészen vasárnap este hatig itt találjátok az átmeneti jelleggel felhúzott üzletet. Az ötlet a tavalyi Garázsvásárból jött, akkor az Andrássy úti üzlet…..
Ma kezdik meg az Egyesült Államokban az iPad 2 árusítását, és ahogy ez lenni szokott, megvan a rekorder sorban álló is. Az első várakozó négy napja állította fel a sátrát egy texasi Apple Store előtt, hogy elsőként jusson hozzá a táblához.Eléggé magányosan telhettek a…..
Nem kéne, hogy megint rólam szóljon a blog. Legalábbis én egyáltalán nem így terveztem.Tulajdonképpen azt sem gondoltam, hogy a decemberi kalandjaink képesek tovább bonyolódni, de láthatóan tévedtem. A házrobbanáson lelkileg lassan valahogy túl verekedjük magunkat -…..
Hát sokat kellett várnunk rá, de most végre itt van hivatalosan is. Az amerikai premier ugye áprilisban volt, májusban már a világ szerencsésebb felén hozzá lehetett jutni a tablethez, bár szinte mindenhol várni kellett rá, akkora volt az érdeklődés. Főleg ennek, meg a…..
Igényes délutánt minden fogyasztónak, ritkán kapunk olyan higgadtan és jól megformált élménybeszámolót, mint amilyet az "A kukacos vendég, és hét társa" nevű csoportos entitás küldött nekünk. Olvasóink az őszi szünetet a szegedi Forrás Hotelben töltötték,…..
costiglione 2010.11.10 19:33:33
@farbaki:
(Megjegyzem: foglaláskor kértek egy hitelkártya-számot, de a hátoldalon lévő cv kódot nem, ami nélkül pedig nem tudnak pénzt leemelni róla) Na számomra akkor is itt a lényeg, mert igen is felirták az adatokat, tehát biztositották magukat. És ne aggódj nem kell mindig a cvv kód.

Mi se akarunk előre fizetteni, de aki nem adja meg a hitelkártya adatait ami ugye sokkal egyszerűbb lenne, azt sajnos meg kell kérnünk hogy adjon előleget vagy vmi biztositékot, mert a mai világban egy igazolvány már nagyon kevés.

Sokan mondogatják, hogy nem fizettek előre stb. de arról mélyen hallgatnak hogy amikor lefoglalták a szállást akkor megadták a hitelkártya adatokat.
costiglione 2010.11.10 05:34:19
@hagyma: szeretnek 2 hetre 5 csillagos hotelt foglalni eloleg nelkul budapesten utolagos fizetessel

Foglalhatsz is, hitelkártya és előleg nélkül is. Vissza is fogják igazolni.
De amint ott vagy a recepción és töltöd ki a bejelentő lapot az útleveled mellé el fogják kérni a hitelkártyád is hogy legalább az adatokat felirják az tuti :D De szólj mikor jössz, elkisérlek a check-in-hez és ha nem kérnek semmi ilyet meghivlak egy korsó sörre :D
costiglione 2010.11.10 05:46:27
@hagyma: jó dolog az a rokonlátogatás :D

lassan én is lépek, mert én nem haladok a melóval és mindjárt vége a műszakomnak
A ma érkező vendégeket meg még szobára se osztottam :D
Tímea hitt a drága, de jó Scholl legendájában, és közel 50 ropiért vett csizmát, ami azonban hamar eleresztette a sarkát. A helyzet erősen billegős, a harc tavaly tél óta folyik. Tímea a pénzét szeretné, de a bolt - egy cserescizma után, ami ugyanúgy tönkrement - legfeljebb…..
Zsuzsa a Retzből vásárolt konyhabútorát szerette volna kiegészíteni egy hasonló darabbal. Akkor még nem sejtette, hogy ez 5 hónapjába fog kerülni: 2 évvel ez előtt ugye vásároltunk egy lakást, amit fel is kellett újítanunk és be is kellett bútoroznunk. Annak idején a…..
costiglione 2010.07.15 23:59:16
Retz-rol csak annyit. Lakasvasarlas utan komplett butorra lett volna szuksegem. A szamomra megfelelo stilust a retz-ben talaltam meg, de mar ott kezdodott, hogy az interneten nem voltak arak. Miutan felkerestem a gyali uti uzletet megkertem kedves kisasszonyt hogy ugyan mar ha nincsenek arak se a neten, se a katalogusban akkor szamolja mar ossze nekem hogy mibe fog kerulni az altalam megrendelni kivant butorok osszessege. Nagy morogva osszeszamolta, bar nem ertem akkor minek van ot. Vegul sikerult kiszamolnia hogy osszesen 1.5 millio forint lesz a vegosszeg es kb 6 het mulva tudjak szallitani, de sajnos a kanapem helyett mar masikat kell valasszak mert azt mar nem gyartjak. Ja es persze nem art eloleget sem fizetnem. Erre en a holgy elott kedvesen nekialltam erdeklodni telefonomnak hala az interneten, mivel a butorokat lengyelorszagban gyartjak, igy hamar meg is talaltam a Vox butorgyar krakkowi uzletenek a szamat. Oket azonnal a holgy elott felhivva elmondtam hogy mi lenne a helyzet miket szeretnek rendelni, es hogy lenne megoldhato. A valasz 10 perc beszelgetes utan csak annyi, a komplett szett 850.000.- huf lesz, 2 heten belul kesz es atveheto, ja es ez mar tartalmazza a kanapet is mert termeszetesen legyartjak. Csak annyit kertek azert kuldjem at faxon is a megrendelest. Fizetni eleg lesz kp-ban a helszinen atvetelkor. Kisasszonynak igencsak tagra nyilt a szeme miutan vele is kozoltem az informaciokat, es megkoszontem hogy nem naluk kellett vasarolnom. A butorokat ezek utan 2 het mulva ahogy be lett igerve szemelyesen at tudtam venni Krakow-ban hianytalanul, es meg felajanlottak hogy tekintettel a megrendeles nagysagara valaszthatok egy ajandek fali kepet is az uzletukben. Azota elvezem az itt megvasarolt butorokat, es azota hataroztam el hogy butort vagy asztalostol, vagy mint most csak kulfoldrol vasarolok. A Retz meg menjen ahova csak akar :)