Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacentauri

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trikorder Sorozatajánló: Louie 2015.08.31 07:31:01
A stand up-os nem csak humorista, a dolga nem az üres nevettetés. A stand up-os megfigyel, gondolatot ébreszt, és birtokolja minden figyelmünket. Hogy a közönség mindezen jól szórakozik, az csak a bónusz. Néha a vicc nem vicc. Az alábbi írásban a Louis C.K.-jelenséget vesszük…..
Diszkriminatív és jogellenes a szegedi Mozaik Tankönyvkiadó szerint az, hogy a KLIK fenntartásában lévő iskolák egy szűkített listáról rendelhetnek tankönyvet a következő tanévre. Nem csak a kiadót, a pedagógusokat is hátrányosan érinti a rendelkezés, van, aki az egész…..
1956-tól Bajáig: "Csakis a kulturált és művelt nép lehet szabad, csak neki lehet jó kormánya. A forradalmak egymásutánjától vérbe borult műveletlen nemzet nem vívja ki szabadságát és jogait, és rövid idő elteltével ismét kijátszatik és önkényuralomba…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
alfacentauri 2011.05.15 13:34:07
Már 2010 óta hallok róla, volt lemezbemutató koncert is, de a lemez csak ma volt a kezemben: úgy látszik végre tényleg megjelent Szalóki Ági és Borlai Gergő együttműködéséből született anyag - két ilyen nagyszerű és más-más frontokról ismert zenész annakidején sokakat…..
alfacentauri 2011.04.01 23:50:53
@mB: Nahát:-))))))))))))
Nekem is egy Besh-O-Drom volt vele kapcsolatban az első személyes találkozásom. A Szigetre mentem ki, hogy meghallgassam egykoron kedvenc együttesem, az Afrikai, Kelta és elektromos zenéket ötvöző AfroCelt Sound Systemet. Kicsit hamarabb értünk a szinpadhoz és egy elemi erejű, dinamikus zenei élménynek voltam részese. Elővettem a kamerámat is hogy valamennyit megörökítsek, azóta is visszanézve próbálom felidézni azt a Tortapapír-t. Az a helyzet, hogy ez a törékeny kislány egy zenei óriás és bármibe fog abból csoda lesz. Annak örülök, hogy azért elismerés is jut neki, ráadásul nem csak itthon hanem világszerte és a szakmától is.
Már megint nem tartom egy ígéretemet: a szaknyelvek ekézését jövő héten folytatom (ha esmég közbe nem jön valami). Most ugyanis új év van, és ha újév, akkor újévi beszéd, amit hagyományosan a köztársasági elnök tart. Tudjuk: nem akármilyen köztársasági elnökünk van,…..
alfacentauri 2011.01.01 13:40:19
@Monarch:
a folytatást is ideidéznéd? Légy következetes!
Michael Knight A dal ugyanaz marad 2010.09.25 13:54:00
Éppen ma harminc éve annak, hogy egy égi zenekarban, talán éppen a negyven éve halott Hendrix oldalán püfföli a bőröket minden idők egyik legnagyszerűbb dobosa, John Bonham. És éppen ma harminc éve annak, hogy nincs már Led Zeppelin.Vannak divatok, meg mindenféle divathullámokban…..
Ismét lassított felvételek 7 lenyűgöző és hipnotikus percen keresztül Moby andalító Sunspot című dalára, Philip Heron és James Adair rendezésében. ..
Az egyedüli tekintélyek?   "Tessék odajönni és tessék leszedni a listát, ha ilyen elképzelése van -üzeni Lázár János az adatvédelmi ombudsmannak, majd hozzáteszi gúnyosan: tudomásom szerint erre a törvény nem ad neki lehetőséget. (forrás: MR1 Krónika 15 órakor)…..