Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pharma

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lyme-kór Lyme fórum 2010.06.02 19:34:00
http://www.hazipatika.com/forums/messages/En_es_a_lyme_kor?ftid=1158Ez meg a:http://www.gendiagnosztika.hu/munkatarsak/ ..
pharma 2011.06.26 13:01:28
Jajj,de csúnya! Proto(n)típus 2011.04.20 22:52:00
Vannak bizony olyan egyedivé varázsolt autói a malájoknak, amiken még a mi blogmotorunk is ledifferál. Ezúttal cork77 kedveskedett ismét egy ilyen gyöngyszemmel:Ember legyen a talpán, aki ez alatt a bodykit alatt megmondja, milyen Proton is ez a Proton. De ha a Mitsubishivel való…..
pharma 2011.04.21 18:38:40
On the Spot Fukusima, Japán 2011.04.19 19:48:00
Egy hónapja a többi magyar újságíróval egyidőben jöttünk el Japánból, miután négy nap alatt három robbanás volt a fukushimai atomerőműnél, és nem lehetett tudni, hogy lesz-e negyedik, ötödik, esetleg egy végzetes.Azóta a nemzetközi sajtóban néhány publicista pedzegetni…..
  Tudja-e Ön, hogy mi az, ami következetesen, kiszámíthatóan, gazdasági válságtól, forradalmaktól, kormányváltásoktól, alkotmányozástól, Török Zsolt hajzseléhasználatától függetlenül minden évben tutibiztos növekedést mutat?   A kullancsveszély.   Az évi…..
pharma 2011.04.19 11:43:53
Zsákbakutya Kullancs-kór 2011.04.13 08:36:00
Akinek kutyája van - főleg lakásban tartott - egyértelmű, hogy védekezik az élősködők ellen. Természetesen mi is így teszünk. Mivel próbálom kerülni a vegyszeres megoldásokat az élet minden területén, bolha- és kullancsirtóból is a bio, illóolajos változatot használjuk. 4…..
pharma 2011.04.19 11:39:32
Megvan az a városi legenda, hogy egy debreceni orvoskarra járó arab srác panaszkodott az apjának, amiért Porschét küldött neki, mikor itt mindenki busszal jár? Apuci pedig erre küldött neki egy buszt. Nem is biztos, hogy ez városi legenda, a szaúdi Dhiaa Al-Essa apjáról például…..
Ki lehetne autentikusabb tanácsadó a kullancsok eltávolításában, mint az Őrségben élő emberek, sehol az országban nincs annyi kullancs, mint hazánk nyugati szegletében.Egy ötletes kullancs eltávolítási technikát szeretnénk Önökkel megosztani:A belénk fúródott kullancson…..
Hétvégén belemászott egy hülye kullancs Sziszi drága fejébe. A Kígyós partján a nagy fűben szagolgatta a virágokat és az a lesbőltámadós dög megtámadta. Nem sokáig lehett benne, mert a fűszaglászás és a felfedezés között nem telt el fél óra sem. Édesapja szedte ki és…..
Lyme-kór Lyme 2010.06.01 21:29:00
  2007 őszén többször rosszul lettem szédülés fogott el hányinger kíséretében, gyengeség volt rajtam és aludtam volna állandóan. Fáradt voltam és elkezdett fájni az epém, vagyis azon a környéken a bordák alatt.  Jött a karácsony finomabbnál finomabb kaják…..
virtuális naplopó kullancs 2010.06.02 14:52:00
“Régi Őrségi kullancs eltávolítási technikát szeretnék Önökkel megosztani! A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk! Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan…..
Kullancs: amit tudni kell róla      Vajon kivel-mivel van dolgunk, amikor eltávolítjuk a kis fekete élősködőt? Mennyi idő áll rendelkezésünkre a kullancs veszélytelen eltávolítására?Kis kullancskalauz a kezdődő túraszezonra.A kullancsokról A…..
Brick's blog Új barátok 2010.06.13 23:35:00
Mivel nincs Tv -m ezért tegnap úgy döntöttem, hogy elmegyek az egyik kedvenc vendéglátóipari egységembe meccset nézni egyedül, ahogy az általában lenni szokott. Szerencsére nem sokáig kellett egyedül elviselnem magam. A kivetítő előtt, helybéli kopasz szarrá tetovált arcok…..
Serrenések Hideglelős-kereszt 2010.06.19 23:59:00
Erre a hétvégére egy cirka 120 km-es, 2400 méter szintet tartalmazó "horror-túrát" eszeltem ki, nem titkoltan előkóstolóként a Rákóczi 120-ra. Gondoltam, na lesz nagy anyázás... De nem, a "hardcore mag" a felvetés pillanatában rácuppant a dologra. Lettünk is 11-en az igencsak korainak számító f8-as…..
Baár-Madas Tájékoztató 2015.08.31 17:29:00
  Az iskola-egészségügyi szolgálat (Dr. Bak Zsuzsanna iskolaorvos, Monostori Krisztina védőnő) tájékoztatója   Az iskola falain belül, korszerű, jól felszerelt orvosi rendelő (betegszobákkal, elkülönítővel) működik. Munkánkat a vonatkozó jogszabályok figyelembe…..
Kincseim Szuris nap 2010.06.23 17:20:44
Ma mindkét gyerekem oltást kapott. A kicsi kettőt is, mert esedékes volt a 4 hós mellett a Prevenar második adagja is.Bence pedig a kullancsos emlékeztetőt kapta. Fel se szisszent, igazi példamutató nagytesója volt Ádámnak! :) A kis csipetnek azért már volt…..
 Felszerelés lista Amit hozni kell:4 napnál nem régebbi orvosi igazoláselső napra ebédruhanemű 5 napra (pólók, pulcsik, rövid és hosszú nadrág, fehérnemű, 6 pár zokni)alvóruha (ajánlott valamilyen kényelmes nadrág+póló, vagy pizsama)esőkabát2 db kényelmes…..
Most nem Kőszegi-hg! Nem Petike, alias, KICSI és nem gyalog! (erről itt) Öcsém tegnap meló után rádumált (kemény másfél perc alatt)- akkor gondolhatjátok mennyit kellett győzködni,- hogy menjünk el bringázni a hegyre! Velencei-hg 2 ember 2 bicikli és 2 óra! Nem volt direkt, de…..
 Parapéntek – amelyben munkához jutnak a punkok, senki nem megy belgára, és az irodalmi űr helyét benövi a gaz. Az első durva UV sugárzás engem már Sopron pályaudvara előtt ér, egy pesti sráccal szolidaritok, három villamosmegállóra lakik tőlem (egész Magyarország…..
  A tudomány nemcsak a világ fejlődésének motorja, életünk (és halálunk) kényelmesebbé tételének záloga, hanem kullancs-szempontú megközelítésben a kiskorúak izgalmának és undorának non plus ultrája is. Mert ugrik, aztán betüremkedik.   Laár András amúgy…..
✩OroCHAN.✩ Shrááj~ x"D 2010.07.19 21:27:00
Aztaqrva de változatos nap :O Hát.. nemistudom hogy mivel kezdjem. reggel felkeltem, délben találkozo dániel nagyúrral aztán mentünk sétálni. avagy elindultunk a csepeli hévvel, aztán gondoltunk egyet és leszálltunk és megvártuk a visszajövö hévet és akk vissza borárosra…..
A természetjáró táborok tiszta levegője nem csak a városi gyermekek tüdejének tesz jót, de a nyári melegben kellemes is a hűvös hegyes-völgyes, erdei környezet. De mit vigyen a gyerek az ilyen típusú kiránduló, erdei táborokba?Rövid írásunkban táborszervezők és szülők…..
Itt az idő! Menjünk ismét túrázni!Ezúton szeretném meghirdetni a III. Russell Terrier túrát! Ám módosítanék a címen: Mivel az ötlet, hogy vigyük túrázni a Mi kis "hiperaktív" terriereinket, nagy mértékben a Beagle-s barátainktól jött, akikkel szintén túrázni…..
Pár napja tértünk haza ifj. Dr. Morcz-cal egy túlzás nélkül egzotikusnak mondható nyaralásról. Huszadmagunkkal voltunk, ebből 4 felnőtt, 3 majdnem felnőtt, és 13 kissrác (7-8 évesek), köztük névrokonom. Kirándultunk, kecskesajtot kóstoltunk, kalandvárban csatáztunk,…..