Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisLizi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba megpróbálta felmondani előfizetői szerződését a Fibrenetnél, de talán a szolgáltató úgy próbálja megtartani ügyfeleit, hogy nem reagál semmire, csak küldi a számlát. A lenti levelet is nekik írta, de mi jobban bízunk a Homárerőben. 9 hónap nagy idő. Ennyi idő alatt…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
Bervas most megtanulta, hogy kettőöt és kettőötven között mekkora a különbség. A változékony időjárás ellenére kiszámoltuk: 450 HUF. Ehhez annyit tennénk azért hozzá, hogy akinek fingja sincs, hogy egy teljes áru jegy 230, illetve hogy ebből tíz az sehogyse lehet 2500, az ha…..