Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silu

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Tulajdonképpen várható volt, hogy az HBO sem kerüli el a Sony és a Netflix sorsát, és kibertámadás áldozatául esik - egy olyan sorozattal bíró tévé esetében, mint a 90 millió illegális letöltést és streamet produkáló Trónok harca ez valahol várható volt.  Az amerikai Entertainment Weeklyhez…..
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2015.07.29 09:00:00
Igen, néha van ilyen rovat is. Hírek az elmúlt egy hétből. Terry O'Quinn beszállt Juliette Lewis és Michael Ealy mellé a Secrets and Lies második évadába.   Úgy néz ki, hogy a 2016-ban érkező, negyedik Banshee-évad lesz az utolsó. Kurva életbe. Josh Duhamel is beszállt…..
Ilyen ez a realityszerelem: amint vége a műsornak, az összezártság miatt egymás mellé kavarodó percemberek a kinti létben rájönnek, hogy idegesíti őket a másik lábszaga, szőrös hónalja vagy tájszólása, és szétmennek. A teljesség igénye nélkül: VV Leo és VV Ági, VV Peti…..
comment:com Fejjel a Búrának 2013.09.13 11:00:00
A TV2 végre lerázta magáról a szerda esti kötelező Doktor House-ismétléseket és bedobta a nyár legsikeresebb sorozatát, A Búra alattot. Amerikában is kisebb rácsodálkozás volt a sorozat iránti nagy érdeklődésre, már csak azért is, hogy a nyári holtszezonban aratott osztatlan…..
Holtan találták vancouveri hotelszobájában Cory Monteith-et, a Glee - Sztárok leszünk című sorozat Finn című karakterét alakító kanadai színészt. 31 éves volt.  Monteith július 6-án vett ki egy szobát a Fairmont Pacific Rim hotelben többedmagával. Amikor helyi idő…..
Elkészült ByeAlex új videoklipje a korábban megjelent Nekemte című dalhoz. A rengeteg szuggesztív elemet tartalmazó kisfilmben az előadó mellett állandó gitárosa is feltűnik, aki eleinte látszólag nagy gondban van, amiért nem tudja hogyan kell befűzni a filmet az analóg…..
Indafotóblog Római part 2013.02.23 09:12:00
A héten ez téma. Legyen-e mobilgát, vagy sem? Káros? Előnyös? Ártéri lobbi? Természetvédők? Döntse el mindenki a hírek alapján, hogy szerinte mi a jó, mi ehhez megadjuk a magunk segítségét az alábbi 17 képpel. Volt…..
silu 2013.02.28 11:53:43
Francis Underwood pont olyan figura, mint amilyennek a politikusokat elképzeljük. Manipulatív, erkölcstelen alak, aki saját céljai érdekében mindenre képes, átgázol mindenen és mindenkin, szemrebbenés nélkül a szemébe hazudik akár az elnöknek is, márpedig olyat, legalábbis az…..
Több mint 300 kilométeres alagút- és barlangrendszer fekszik a francia főváros alatt, a katakombákban pedig 6 millió ember földi maradványai. Legendásan hosszú és bonyolult (mintegy 300 kilométeres) alagút-, barlang-, és katakombarendszer található Párizs alatt, melynek egy…..
silu 2012.08.07 11:46:49
@mojoking77: Rendben, rajta leszek és megszámolom
silu 2012.08.07 11:38:35
@mojoking77: Sajnálom, de ez engem ez a legkevésbé sem győz meg a számokról. Semmi bajom a cikkel félre ne értsd. De a lelkesedést néha kell hogy a logika kontrollálja. És tök mindegy mit ír a wiki, vagy a CNN épp mivel próbál feltűnést kelteni.
Nagyon szomorú hírünk van: az AMC úgy döntött, nem kell nekik több a The Killing című dán sorozat remake-jéből, és két évad után elkaszálta a sorozatot, amit - ha létezne a kategória - simán meg lehetne választani a tévétörténelem legdepressziósabb sorozatának. A gyártó…..
A bejegyzéshez mellékelt olvasási útmutató:   Nem szabad nekiállni az olvasásnak, amíg nem vettél magadhoz elegendő mennyiségű papírzsebkendőt. A cikk olvasása alatt a következő tünetek léphetnek fel: dühkitörések, mely egy idő után mérhetetlen gyűlöletbe fog…..
Ma hajnalban 63. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat, és aki papírforma estére számított, az alaposan meglepődhetett. Tiszteletét tette a gálán Charlie Sheen is, aki egy díj átadása előtt sok sikert kívánt régi sorozatának a Két pasi és egy kicsinek, de ez csak egy volt a…..
silu 2011.09.19 11:20:54
mejico érkezés 2010.09.07 19:37:00
Két éves pályázgatás után csak sikerült kijutnom Mexikóvárosba 10 hónapra, mint antropológus kutató. A kutatási terepem egyelőre csak nagy vonalakban létezik, de szándékaim szerint a mexikói és a magyar (de majd talán inkább néhány európai) drogprevenciós és…..