Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvirágszál

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amy az Anubis Travellel utazott Krétára, hogy aztán onnan tovakiránduljon álmai szigetére. Úgy látszik, annyira mégsem volt csudálatos, hogy a 4 órásra tervezett kirándulásból 3 nap lett, különben biztos nem panaszkodott volna. Ja, hogy a család fele Krétán maradt? 2010…..
kisvirágszál 2010.07.15 14:27:11
Kedves Mindenki,

Én is olvastam ezt a blogot és érintettként (én is részt vettem a krétai nyaraláson és ezen az úton) szeretném megosztani a tapasztalataimat.

Sajnos az idegenvezetőnek, Erzsébet kommentjének több fontos állítása is félrevezető. Bár az igaz, hogy Amy férje nyomdafestéket nem tűrő hangon beszélt az idegenvezetővel, de semmiképpen sem szándékozott megütni, ami miatt Erzsébetnek félelemre lett volna oka.

Akkor a részletek: a Santorini-utat az Anubisz irodánál kellett befizetnünk (MOn-n vagy Krétán), az iroda kitelepített idegenvezetője vette át a pénzt, így azt gondolom, az Anubisnak kell végső soron mindenért felelősséget vállalnia, az utasoknak pedig nem feladata, hogy az Anubis és Erzsébet viszonyrendszerével tisztában legyenek.

Az Anubis kitelepített idegenvezetője (aki átvette a pénzt) - más irodák idegenveteőihez hasonlóan - azért nem vett részt a kiránduláson, mert oda valamennyi iroda Erzsébetet - az egyedüliként görögül is beszélő - idegenvezetőt küldte. Így azt gondolom, Erzsébetnek - mint az irodák megbízottjának - kellett volna kézben tartania az ügyeket a faultatív úton, de sajnos ezt nem tette meg. Sőt, bicskanyitogató stílusával sokunk ellenszenvét kivívta.

Az sem igaz továbbá, hogy nem csoportként, szervezetten vettünk részt, illetve, hogy az utat nem az Anubis szervezte, hiszen a díjat is nekik fizettük ki!

Egyébként hozzáteszem, Amyék sem voltak túl udvariasak, de ez az adott helyzetben érthető volt és sokunk véleményét kimondták.