Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tropa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi más, mint balatoni keszeg! Első lépés, hogy mi magunk fogjuk ki! Ez történt ugyanis az én hosszú hétvégémen. Egy jó kis csopaki pihenés a barátaink jóvoltából. Még mi lányok süttetjük magunkat a napon, a fiúk pecáznak. Igen jó kis fogással tértek haza, amit mi gyorsan ki…..
Orbán Viktor keresztülvágtat Szlovákián, Nagymagyarország mellett agitál, új magyar állampolgárokat toboroz. Vajon, hogyan reagál erre a mi vezérünk, Radičová asszony? Ez az inkompetens személy megalázkodik előtte. (A képen: Gyere, Viktorka, vigyed földünket és népünket!…..
Pár hete a belvárosban mászkáltam, és a Múzeum körúton sétálgatva, arról időnként letérve azt vettem észre, hogy az egyik ház pincéjében ég a tűz. Belestem a térdmagasságban sorakozó apró vasrácsos ablakokon keresztül, és kiderült, hogy egy kovácsműhely van odalent,…..
Török Gábor írt egy elemzést, hogy vajon a Fidesz és az LMP nyer-e egymással. E viszony kapcsán jegyeznék meg én is néhány dolgot.Szerintem, Csak a Fidesz nyer. Oh rövid távon persze, Torgyán is miniszter lett. Értem én. Először is a Fidesz nem ismeri az egyenlő partner…..