Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberaneten

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
emberaneten 2016.09.28 16:18:15
Kedves Ácsé Éva!

Látom, egy gondolata sincs arról, amit írtam. Ennyire vállal közösséget Európa népeivel.
Nekem viszont van gondolatom, érvem és tények mindarról, amit ön itt összehordott.
Szíria: egyrészt a migránsok még 15 %-a sem szíriai, másrészt ön is elismeri, hogy a szíriai háborút a NATO és Oroszország beavatkozása okozta - előbbiek, az USA felelős a terrorkalifátus megerősödéséért is, teszem hozzá. Ebből következik, hogy a megoldás a háborús héják megfékezése, a valódi menekültek - Európához érve a migránsok töredéke - kibocsátó országaiban élhető társadalmi viszonyok segítése, nem a tömeges invázió. Ez a világ szegénységének problémáját nem oldja meg, mert mélyszegénységben több mint 1 milliárdan élnek világviszonylatban, másrészt a bevándorlók többsége nem akar vagy nem tud integrálódni, európai értelemben véve dolgozni.
Ha Európa elfoglalása ezzel a - migránsk általi - népesedési agresszióval (dalai láma kifejezése) bekövetkezik, nem lesz a térségben vallási és kulturális konfliktusokat mérséklő régió, ellenkezőleg, Európából még több szélsőséges fogja elárasztani földrészünk és a Közel-Kelet városait.
Ön a balga "érvei"-vel ezeket az aljas erőket segíti.
Szégyellje magát.
Kishantos: ön mint a kifizetéseket illetően igencsak nem példás "minta"-gazdaság egyik főszervezője, érintettsége révén támad most az álhumanizmussal. Ön közösségi fórumokon rendszeresen összekeverte a bérleményt a tulajdonnal, a dán népfőiskoláról amellyel szerződésben álltak, kiderült, hogy legkevesebbet éppen a gazdálkodással foglalkoztak, sokkal inkább humbugtárgyakkal mint dráma vagy demkráciaismeretek, továbbá több forrás szerint kommunista pártállami szálakon keresztül szerezték a gazdaság központjaként működő ingatlant is.
Szálljon magába. Önnek nincs erkölcsi alapja sem prédikálni, főleg nem rágalmazni!!
emberaneten 2016.09.28 19:44:00
Az Erik-féle, Ácsné-féle álhumánusknak egy kis szemfelnyitogató ismerethalmaz - megjegyzem, az általam itt idézett előadást évekkel korábban felfedeztem, mint a Fidesz-kormány, amely csak idé harapott rá:

www.youtube.com/watch?v=WSNG9XLByIo

Jellemző hogy említettek egyike érvek helyett csupán fizetett-kommentelőzni tud és háborús fotóval jön, mintha ez bármit is cáfolna az általam fentebb leírtakból.
Szánalmas.