Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilpap

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv barátom..,ha ezt olvasod, akkor vagy megkötött a cement, vagy csak tervezed a betonozást. Nos, hogy ne érjen váratlanul semmilyen villámcsapás, a saját bőrömön csattant változásokon keresztül megpróbállak felkészíteni életed döntésére. Nagyon régen gondolkodom, hogy leírom a dolgokat, már a…..
Az elégedetlenség, párosítva a híresen alacsony fizetéssel, a nagy szakmai felelősséggel, az OMSZ vezetőségének morált romboló intézkedéseivel, kipusztítják az önbecsülést és a munka iránt érzett bármilyen szeretetet. Tisztelt Praxis!   Levelemmel a korábbi, "Trágár,…..
lilpap 2015.03.27 00:03:53
@asztalosani: a kommenteket elolvastam.
Az első pár okos írásod után dühös lettem, hogy mennyire egy baszatlan egy idióta kurva is vagy te. Aztán tovább olvastam. Figyeltem, hogy kinek, hogyan és mit válaszolsz. Rájöttem, hogy bár a fenti megállapításom akár még igaz is, de nem vagy olyan mélyen retardált, mint amilyennek mutatod magad. Egyszerűen csak élvezed azt, ha veled foglalkoznak, hogy idegesíthetsz másokat azzal, hogy abszolút tudatlannak állítod be magad. Ehhez kell némi intelligencia, hogy ne billenj ki a szerepedből. Mesteri.
Két ok miatt teheted mindezt.
1. vagy fizetnek neked ezért, és akkor mondhatjuk, hogy professzionális hergelő vagy
2. savanyú, összeszikkadt életednek ez az egyetlen örömforrása

Ha mégis cáfolnád a leírtakat, akkor minden megállapításom inverz mód érvénybe kerül, de inkább jobb szeretném, ha nem is válaszolnál, tennél egy szívességet vele a vilgának.
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
lilpap 2013.05.19 08:25:09
@lpt1: MONDOM NEM LÉTEZIK!!! A BÉRPAPÍRODAT NÉZEGETHETED, MERT TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI HOZZÁJÁRULÁST FIZETSZ, DE MÁR CSAK ADÓ!!!!! FORMÁJÁBAN AZ ÁLLAMNAK ÉS NEM AZ EGÉSZSÉGÜGYNEK!!!!!!!! JÁRJ UTÁNA ÉS NE A BÉRPAPÍRODON FOROGJÁL, MERT NEM ÉRTESZ HOZZÁ ÚGYSEM!!!
lilpap 2013.05.19 08:31:31
@bajkal: a te sztorid lehet, hogy igaz, de a fenti hazugság! Még hogy nem megy ki a mentő...hagyjuk már...10 éve mentőzöm, olyan nincs, hogy abortusz gyanúra ne menne ki a mentő.
lilpap 2013.05.19 13:15:42
@Dr.laikus PhD: SZERETEK ÜVÖLTÖZNI, MERT ODAFIGYELNEK RÁ A SÜKETEK IS!!
A legújabb mentőautókon kívül, a látogatásom legjobb része eddig a hannoveri mentőápoló és mentőtisztképző akadémia. Szubjektív bemutató következik. Volt szerencsém megtekinteni a Hannoverben található, a Die Johanniter mentőszervezet által üzemeltetett akadémiát. A…..
Azt adom! Közös vadászat 2011.07.03 14:22:51
lilpap 2011.07.06 00:19:18