Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcellmamaja

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábort a jelek szerint egyáltalán nem hozta lázba, hogy a UPC Directtel a műholdváltás óta akár 5 csatornán nézhet természetfilmeket hádében, amikor egy csomó másik csatorna meg eltűnt: Amikor megindult Magyarországon a műholdas televíziózás, lelkesen szereltettük fel az…..
marcellmamaja 2010.07.16 14:53:37
@iTink:
"Nekem is volt privát parabolám, kifejezetten a német csatornák miatt szereltettem fel. Jött a UPC felszerelte a helyére az övükét."

talán itt folytatnám az én verziómmal:
-amikor láttam, hogy a szerelő nekiáll lebontani az antennámat, akkor elvettem alóla a létrát, és udvariasan megkértem, ugyan már szerelje vissza, addig kapaszkodjon az oszlopba...

és mit csinált a te tükröddel-beltériddel? elvitték magukkal? ne bohóckodjunk már emberek! a posztot író is elmehet a faszba, ha hagyta, hogy a saját cuccát elvigyék/leszereljék...
Tímea hitt a drága, de jó Scholl legendájában, és közel 50 ropiért vett csizmát, ami azonban hamar eleresztette a sarkát. A helyzet erősen billegős, a harc tavaly tél óta folyik. Tímea a pénzét szeretné, de a bolt - egy cserescizma után, ami ugyanúgy tönkrement - legfeljebb…..