Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HaMenniKell

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen egy jó történet is, mert engem dühít, hogy mindenki picsog és panaszkodik, és csak a rosszat veszi észre. Igen, fos az egészségügy helyzete, nincs budipapír a kórházakban, de még evőeszköz sem, sok berendezés és gép régi és elavult, pénzhiány van és nyomor, de nem…..
Szokták Orbán Viktort Putyinhoz hasonlítani. Lukasenkóhoz talán azért nem, mert nem olyan ismert Magyarországon, mi is van ott Fehéroroszországban. És Lukasenko kicsit szélsőségesebb példa is egyben. De nem annyira szélsőséges, hogy ne lennének Fehéroroszországban…..
Tisztelt Praxisblog:   „A férfiak ilyenek, hisztiznek” című írására reagálva megírom Önnek a saját hiteles történetemet. Most 42 éves, vezető beosztású értelmiségi férfi vagyok. Kiváló orvostudományi egyetemi kapcsolatokkal, ennek még lesz jelentősége,…..
HaMenniKell 2010.11.12 14:51:05
@Rocso Cafe:
Bravó! Minden szavad arany. Csak hogy tudd, ezek a szaros szolgáltatók nem választották, hogy a Te adódból éljenek. Kb. 60 éve kötelező nekik.
Praxis Ha felülsz, kikötözlek 2010.11.07 09:00:00
A Károlyi Kórház II. Kardiológia Belgyógyászati Osztályáról tudom elmondani a véleményemet. Könyörgök, aki jót akar ne menjen oda, vagy ha a hozzátartozójáról van szó, akkor valaki legyen a beteg mellett 24 órás szolgálatban! De a jó istenért, ne az ottani ápolók közül!…..
HaMenniKell 2010.11.07 21:14:59
@Gabiiiiii: Igen, azt nagyon szeretjük, amikor a hozzátartozóból kibújik az állat, vasárnap délutáni ünnepélyes keretek között megejtett vizitációja alkalmából. Novemberben is lehet a kórteremben katlan, ha a távfűtést vesszük alapul.
És még szerencse, hogy az átmenetileg állattá válásnak meg is lett az eredménye, és a lusta, deformált szolgahad a nyakába kapta a lábát.
HaMenniKell 2010.11.07 23:31:41
@tisztító: A fejétől bűzlik a hal, és a farkától pucolják. Mi bizony már 20 éve őrizgetjük a halfejeket.
HaMenniKell 2010.11.08 16:16:21
@beebeer:
Igazad van ami az emberi méltóságot illeti, csak nem bírom elviselni, amikor az ápolókat-nővéreket lusta, semmirevaló inasnak állítják be. Amelyik rendszeresen nem teljesíti a kötelességét, az egyszerűen nem szereti már, amit csinál.
Mint már fent írtam, ők sem így kezdték, lassacskán nyomorodott bele a lelkük.
Orvos vagyok, sok kezdő nővér dolgozott velem, és láttam ezt a folyamatot. És soha, senkinek eszébe nem jut, hogy ezek az emberek nem eredendően lusták, vagy amorálisak.
Kedves szerkesztők, olvasók!   Tegnap olvashattuk az index.hu oldalon, hogy eltűnt egy idős bácsi a váci kórházból. Azért írok most nektek, mert kísértetiesen hasonló dolog történt az édesapámmal másfél évvel ezelőtt.   Édesapám 85 éves múlt nyár elején. 2008…..
Tisztelt Praxis blog! Édesanyámat nemrég bevitték az orosházi kórház kardiológiai osztályára. 3 napra kellett volna befeküdnie, egy vizsgálat miatt,de 1 hétig üdültették ott.Arra a vizsgálatra nem is került sor,helyette olyan vizsgálatot végeztek el nála,amit…..
Tisztelt Praxis! Jó pár évvel ezelőtt történt, de élénken él bennem a mai napig amit a BIK belgyógyászatán a nagymamámmal műveltek.91 éves korában, átmeneti gyengeséggel és zavartsággal vitettük be egy mentős barátunk segítségével.Egy órát várattak minket, addig Ő…..