Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bisthi El Naghuf

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és most emelt fővel távozok országomból. Augusztus közepén megtörténik az, amit eddig elképzelhetetlennek hittünk: Raúl Gonzalez Blanco-t egy nemhabfehér mezben fogjuk látni futballpályán. Talán ő sem gondolta volna, hogy egyszer ilyen lépésre kényszerül, mindenesetre…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Bisthi El Naghuf 2010.07.22 12:15:34
@balu11: @zsakfos : sajnos a saját tapasztalatom azt mutatja, hogy az ilyen meccseket szinte lehetetlen megfogni. Én is spori vagyok (igaz nem labdarúgásban, hanem más labdajátékban) és pontosan tudom, hogy ha az edző ilyen szellemben és ilyen utasításokkal küldi pályára a csapatát és beléjük veri, hogy ha így játszanak, akkor győzni fognak, akkor a játékosok egyértelműen az edzői utasítás szerint fognak játszani és magasan tesznek a jv-re, a "referee's attitude"-től, valamint a kiosztott lapok mennyiségétől és színétől függetlenül...
Bisthi El Naghuf 2010.07.22 16:17:10
@zsakfos : ha nem is ennyire sarkítva, de szerintem van Maarwijk valószínűleg részben azzal a taktikai utasítással küldte pályára a hollandokat, hogy minél inkább tördeljék a spanyolok olajozott játékát a középpályán. Ettől azt remélte, hogy egy kicsit elvesztik a fejüket (mint a brazilok), eladnak néhány labdát, és nekik mindeközben akad egy-egy kontrából helyzetük, amiből majd betalálnak (ez majdnem be is jött). Abban nyilván nem gondolkodott, hogy labdabirtoklásban agyonverik a spanyolokat és azt sem remélhette, hogy futószalagon jönnek a helyzeteik. Csak arra kellett mindenkinek figyelnie, hogy legfeljebb 1 sárgát érő faultja legyen (ez nem ment mindenkinek, és ebben - tény és való - Webbnek is volt szerepe, mert benézett néhány faultot) A játék utólagos képe alapján tartom, hogy ez egy nagyon nehezem megfogható meccs volt, amiért elsősorban a hollandok (beleértve az edzőt) a felelősök. Az is való igaz, hogy a spori nem megfelelő döntést hozott bizonyos egyértelműnek tűnő helyzetben. Ehhez csak annyit, hogy mindenkinek ki kéne próbálnia a fújást, utána garantáltan megváltozik az ember hozzáállása ehhez a szerephez.
Bisthi El Naghuf 2010.07.22 22:24:24
@Blandings: No igen, a heves vitában és érvelésben az ember hajlamos megfeledkezni a lényegről... Nagy gratula a komplett NST "stábnak" a posztokért, nagyon jól sikerültek, látszik, hogy tényleg szívügyeteknek tekintitek a témát. Nincs mégegy ilyen színvonalas és egyben mókás blog szerte e világon :) Őszinte köszönet az olvasással töltött hosszú órákért, csak így tovább!
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
Bisthi El Naghuf 2010.07.21 14:50:28
@horas: Köszi a linket, felejthetetlen meccs :)
Bisthi El Naghuf 2010.07.21 15:25:07
@Strigo a divatdrukker: Pont erről beszélek, majdnem elaludtam a spanyolok meccsein
Bisthi El Naghuf 2010.07.22 09:24:41
@rizla: Ez a cikk tényleg nem piskóta... Nem kell messzire menni a cáfolatához: elég egy pillantást venni ennek a posztnak a kommentjeire (amely alapvetően a spanyolok játékáról hivatott értekezni) a hozzászólások többsége a Milan-MU párharcról vagy egyéb témáról szól... Ebből szerintem jól leszűrhető, hogy az emberek többségét mennyire kötötte le a spanyolok játéka.