Regisztráció Blogot indítok
Adatok
commandoom

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LaLee's Blog Payday: The Heist cikk 2011.10.28 23:11:00
Még október elején Killah hívta fel a figyelmemet erre a játékra, ami 4-ére volt kiírva, de az utolsó pillanatban (tényleg az UTOLSÓBAN) csúsztatva lett a megjelenés, várhattam még 2 hetet rá. Október 20-án hivatalosan is megjelent a játék és egyből rávetettük magunkat,…..
Sziasztok! Hellsing,Rosario To Vampire,Karin the chibi vampire,Vampire Hunter D,Vampire Knight és még sorolhatnám napestig hogy hány jó és király vámpíros anime létezik. De vajon mi történik akkor ha mondjuk a vámpír témát összeadjuk a Hello Kitty-vel? A Válasz egyszerű: Megkapjuk…..
commandoom 2011.09.18 17:25:28
@:{) MIKI (}:: ha azt belerakják akkor a szereplők sorban halnának meg "rejtélyes" okokból XDD amm ha nyan cat bent van akk sax guy-nak is bent kel lennie ha nem ismernéd www.youtube.com/watch?v=KHy7DGLTt8g nézd meg xDD
commandoom 2011.06.25 12:39:42
@HUN~cut: vannak jogaim a sértő kommentekhez XD amm akk hü**e vagy ha nem érted amit irtam :D
Sikerült megnéznünk J.J. Abrams legújabb filmjét, ami, ha nem is akkora volumenű, mint a Star Trek, azért egy nagyon színvonalas és szórakoztató scifi.És emellett érdemes megnézni Mangekyo legújabb videóját, megint egy irtózatosan elborult ötlettel!   ..
Egy 2008-as zombifilm, mely nagyszerűen ötvözi a tinivígjátékok és a horrorok stílusjegyeit, megspékelve igazi adrenalin pumpáló tempóval...
commandoom 2011.05.23 18:42:00
szeritem ez a pálya a legkönnyebb tudom mivel végigjátszottam már 4-szer kb 5-6 éve és télleg nagyon nehéz de @TomVadeR: egyetértek tomvader ennél a játéknál nem megy a beszéd és a játék vigigjátszása.és még valami a kicsi manókat ugy kell leütni hogy megnyomod a lefele gombot és úgy ütsz amugy az a legnehezebb ellenfél szerintem:D
Értékelés:Ez egy jól összeszerkesztett, tartalmas kis videó lett. Arra szerintem mindenki rájött, hogy improvizálsz, és ezzel nincs is semmi probléma. Viszont legközelebb próbálj több dolgot összeszedni a játékról, mert így végül is csak azt mondtad el, ami eszedbe jutott. Én…..
Értékelés:Szerintem, azzal mindenkit egyetért, hogy talán kicsit túl sokat káromkodtál a videóban. Értem én, hogy így is tudomásunkra akartad adni a véleményed, de erre rengeteg más megoldás is van, mint a trágár beszéd. Nem tudom, hogy esetleg játszottál-e a régebbi részek…..
Streetlife0 nevű kommentelő szenzációsat alkotott! :) Nagy köszönet érte!A kép is bizonyítja, mennyire nagyszerű és szellemes kommentárok vannak a blogon, főleg a "vérző busz" teóriák kegyetlen jók voltak! :) Így tovább!Sokkal jobban nyomjátok mint én!Szeretném újra…..