Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teiffel

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
Teiffel 2010.07.14 15:42:26
@alexed:
Tisztelt Alexed!

Erre az egész, a városlakók által kicsit sértőnek talált helyzetre egyik korábbi hozzászólásában Ön már megadta a helyes megoldást: Ön az üzemeltetőtől 700 m2 területet bérelt ki. A 700 m2 az pontosan egy 9 m széles sáv a pinceszinti éttermek portálja előtt - vagyis kb. a fehér napernyők vonala.
A tér többi részén levő asztalokat most, hogy a vb. véget ért, el kellene vinni, a medence oldalához támasztott egyáltalán nem odavaló - kissé balkáni megjelenésű söntéspulttal együtt.
A jelenlegi fogyasztótér túlméretezett - most kb. 1500 m2 van tele asztalokkal -, a tér közepe inkább egy legénységi étkezdére hasonlít, és nem kulturált vagy vonzó, levegős vendéglátó helyre.
A tér középső részét a lelátóval, a zölddel, néhány mobil paddal és a medencével együtt vissza kellene adni a város lakóinak, használják szabadon, feszélyezettség nélkül.
Így sokkal többen fognak betérni a térre pihenni, és biztos vagyok benne, hogy az Ön árnyékolókkal ellátott vendéglátó teraszára is szívesebben beülnek az emberek.

Remélem, hogy ez a tér végre - mindenki örömére - megtalálja a maga helyét a város életében. Az eredeti cél legalábbis ez volt.

Ui: a menekülő folyosók kijárata elől / pl.a fátyol vízesés előtti ajtó /el kellene rakni a berendezést, mivel az vészkijáratként funkcionál. Annak eltorlaszolása tűz esetén veszélyes lehet, a Tűzoltóság képviselői esetleg büntethetnek is miatta.