Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qmanto

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggel elhagytuk a garázst, ahol laktunk. Azt hiszem, tényleg valami garázsnak vagy műhelynek készült, de a hely bekerült a Lonely Planetbe, kellett még néhány szoba. Hihetetlen, de ez volt az első hely Indiában, ahol volt melegvizes zuhany. Egyszer a vonaton egy pasi teljesen le volt…..
A nagy klasszikusok borzongató auráját éreztem Janusz barát levelét olvasva. Micsoda elszánás (felesleges), mennyi (na jó, kevés) kreativitás, és máris itt áll előttünk a több kultúrából összegyúrt főhős, az egyetlen viccével ártatlanok tucatjait legyilkoló - még nem…..
  Meghalt a freestyle síelés egyik legnagyobb alakja, az amerikai CR Johnson. A kaliforniai Squaw Valley síterepen egy nagyon meredek szűzhavas lejtőn csúszott lefelé, amikor elesett és egy több száz méter magas szikláról a mélybe zuhant. - írja a SíTV. Hiába viselt…..
Ecetes László naplójából:2004 tavasz: Végre akció az autókereskedőnél! Lecseréltük a 20 éves csotrogányt egy újra. Alig gurultunk ki a szalonból, az asszony már próbálgatta az elektromos ablakemelőt, a gyerek a CD-s rádióval játszott, én meg tekergettem…..
qmanto 2010.02.23 14:01:03
@DW73: pislakolo feklampa? NEm gondolod ha kodben mesz es latod h vmi feny egyre kozelebb van akkor lelassitasz annyira h ne menj neki?
tudod van egy olyan syoveg a KRESZben hogy aszondja> Az utviszonyoknak megfleeloen kell megvalasztani a sebesseget.
Na nem piszkalni akarlak de nekem az jon le kodos idoben, hogy ha latok egy kozeledo hatso kodlampat akkor lefekezek.. es nem azt nezem h hol a feklampaja..
rossz gondolkodasmod?
2. Miert zavar ha 100 meterre elotted vilagit valami? ezzel az erovel az is zavarhatna ha 100 meterrel elotted megy egy auto fenyes nappal.
qmanto 2010.02.23 14:10:03
@felfog6atlan: ketlem h baj lenne a szememmel, elismerem lehet bennem van a hiba ha nem haborodok fel azon ha nem kapcsoljak ki a kodlampajukat az autosok ha mogejuk erek.. Plane kodben.
De valahogy nekem ez eszembe se jut..
De mindenesetre orulnek ha az emberek nagyreszenek ez lenne a legnagyobb gondja.
figyelni... jaj mogem ertek kikapcsolom a kodlampat..nehogy bants a a szemet..
Nem godolom azt h ez letfontossagu.
Mondtam sokkal nagyobb gond a szarul beallitott xenon vagy a nagyobb teljesitmenyu fenyszorok amik total elvakitanak..

De azon felhaborodni hogy valaki kodben nem kapcsolja ki a kodlampajat ha mogeernek ez egy kicsavart gondolatmenet szerintem.. vagy nem lattal meg igazi kodot..
Es elismerem h pesten a belvarosban tok felesleges kodlampa..
qmanto 2010.02.23 14:40:29
@DW73: Egyébként meg még ha én is lennék a hibás abban, hogy zavar, ha a hátsó világítást látod legalább 100 méterről, akkor nem gondolod, hogy a tiédet is látják és nem szükséges a ködzáró????

Te lennel a hibas abban hogy teged (vagy engem???) zavar ha en latom a hatso vilagitast??????
Na most akkor mi van? Olvasd mar el a mondatod es elemezd nyelvtanilag.

amugy meg az hogy en latok valamit 100 meterrol lehet hogy a mogottem jovo nem latja... mert vak v mert nem figyel vagy mert telefonal es nem tud 2 fele figyelni vagy eppen szopjak.

na en befejeztem.
Egy csomószor magamat sem értem. Többször is megtörtént már például, hogy annak ellenére rákattintottam egy borzalmas linkre, hogy tényleg nem szeretem az ilyesmit, és napokig nem tudom kiverni a nyomasztó látványt a fejemből. A napokban a Tékozló Homár levelesládájában…..
qmanto 2009.08.19 15:39:06
@Reggie:Holnap lovok egy ket mokust:)
A farka jo lesz kulcstartonak:)
qmanto 2009.08.19 15:25:55
@redriot77: ez nem tabor volt. Csak biologiai hadviseles rovarokkal..
azok a felhalmozott hullak akik pl pestisben meghaltak .. v hasonlo.
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
w Gyere bátran, Törökország! 2007.07.25 06:00:00
A török EU-csatlakozás hidegrázós téma, amióta az ötlet felmerült. Az ellenvetéseket könnyen összefoglalhatjuk: ezek muszlimok. Uram irgalmazz, Krisztus kegyelmezz, Mária hozzál gyorsan sört! Ezek a hetvenmillió allahisták be akarnak türemkedni a mi keresztény Európánkba.…..