Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoktorGenya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csekély esély van rá, de nem lehetetlen a Párizsi Egyezményben kitűzött 1,5 fokos szinten tartani a globális éghajlatváltozást a század végéig, de  ehhez az eddigiekkel összehasonlítva radikálisan nagyobb szabású, határozottabb, gyorsabb lépésekre van szükség. A jelenlegi vállalások, célkitűzések és…..
DoktorGenya 2018.10.09 20:14:06
@Halál kamionja mindenkit elgázol:
"Semmi bizonyitek nincs ra, hogy a felmelegedest emberi tevekenyseg okozza. Ergo ez hitvita."

De, van számokkal alátámasztott bizonyíték és éppen csak ~97%-os a konszenzus a témakörben szakértők között az antropogén hozzájárulását illetően. A tények sajnos makacs dolgok.

"En abban hiszek, hogy nem ulok meg kisebb autoba azert hogy az USAban 5 literes pickuppal jarhassanak az irodistak."

Higgyél. Majd a benzinár szabályoz. Az amcsik megtehetik mert nincs semmi ösztönző (és persze politikai akarat), hogy hatékonyabbak legyenek az alacsony benzinár mellett. Szerencsére vannak ott is ellenpéldák, ld. Tesla.
DoktorGenya 2018.10.09 20:21:28
@TanNé: "Kevesebbet kell fűteni. Ez inkább j hír :-) "

Vannak bajok. A klímaváltozás időjárási anomáliákban ölt testet, nem abban, hogy kicsit melegebb lesz. Lehet télen kevesebbet kell fűteni, de nyáron annál többet kell a hűtésre fordítani, az egyéb hozadékokról, mint a szárazság, özönvízszerű esők, már nem is beszélve. Ha majd az élelmiszer-termelés rovására megy az egész, az lesz az igazán jó hír. De az ember addig hajlamos elbagatelizálni dolgokat, amíg nem a bőrén / hasán érzi a hatást.
DoktorGenya 2018.10.09 20:26:01
@Belzebubo: +1
Az origó meg megárad és a globális problémák is popsi libsi ellentétté fajulnak, kis pökhendi magyar szokás.