Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harumi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az alábbi videóban igen humoros formában egy komoly témáról hallhatunk, mégpedig a nő és a férfi, illetve a női és férfi agy különbségéről.Előadó: Mark Gungor ..
édes - keserű A vágy 2009.07.30 16:34:00
Az ember egész életét betölti a birtoklási vágy. Az ember alapvetően mindent birtokolni akar. Embereket, tárgyakat egyaránt.Pedig ha jobban belegondol akkor tudja, hogy mindent elveszthet egy pillanat alatt. Mégsem gondol bele inkább, mert ha mindig ezt tenné, akkor már réges-régen…..
harumi 2010.07.14 11:07:00
kedves moty, vmi hasonlóról elmélkedtem én is itt: harumivilaga.blogspot.com/2010/05/tesz-toxikus-elvaras-szindroma.html
egyébként meg annyira igaz, hogy az ember egy önzőm egoista állat és meg akarja határozni, hogy hogy éljen a másik. szörnyű, de ez van. asszem sose fogjuk magunkból kitörölni ezt az elb**** genetikai kódot, de mivel van agyunk, lehet rajta változtatni! hajráááá :)
Csütörtök igazi motyorgós nap volt, a munkahelyemen nem csináltam semmit, otthon nem raktam rendet, nem csináltam vacsorát (mert elfelejtettem bevásárolni hazafele!). Egész nap csak motymoty. Nagyon utáltam magamat. Ilyenkor aztán már az is idegesít, hogy idegesít, hogy ilyen vagyok.…..