Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micream

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Nagy Testvért hozna létre Orbán Viktor. Talán mert nem tudja - vagy nagyon is tudja - hogy a személyes ex tanácsadója - Boross Péter - jóvoltából soha rendesen fel nem tárt ügynöklisták, a Nyírfa és UD ügyek országában minimum visszatetszést kelt, ha megfigyelésről és…..
      A Parlament mai plenáris ülésén Harrach Péter nemzeti összefogást sürgetett, Lukács Zoltán szocialista képviselő zagyvának nevezte Orbán Viktor nyugdíjasoknak írt levelét, Kövér László nem érti, hogy mi zajlik a patkóban, a jobbikos Balczó…..
Matolcsy Gyuri hétvégén álcázott kommandósakció révén rajtaütött Bécsen, a Mariahilferstrassén saját kezűleg bomlasztotta a Magyarország elleni pénzügyi támadást. Nem tudjuk, hogy sor került-e válaszcsapásra a Raiffeisen és az Erste központja ellen, de az…..
micream 2011.11.28 12:14:40
@Gunther: már megint a huhogás! lehet, hogy matolcsi intézkedései miatt gyengül a forint és a gazdaság teljesítménye sem valami fényes, de legalább függetlenek vagyunk és nem hagyják, hogy a pénzügyi realitások diktáljanak a magyaroknak! ha kuba vagy é-korea megvan a nemzetközi tőke, vagy multi cégek nélkül, akkor a magyarok is megleszenek nélkülük!
Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig…..
Olvasom az egyik portálon, hogy nyomozásba kezd a kormány, hogy vajon ki van a forint elleni folyamatos és koncentrált támadás mögött. Szegény cicánk rémülten menekült a szomszéd szobába....
Igen, nem kevesebbet állítok, minthogy a Moody's egy nulla, egy semmi, és Kósa Lajos kislábujjáig sem ér fel, egyéb testrészeiről nem is beszélve.Bizonyítás: mikor Kósa elmondta a híres "görögös" beszédét, a forint-euró árfolyam 275-ről 288-ig is felment, ami elég…..
Ilyenkor nem kell beszarni. Kérünk mindenkit ne pánikoljon, szépen nyugodtan hagyja el munkahelyét, a mélyszegényeknek nincs látnivaló, ösztöneinek pedig azt súgják, nem maradt más hátra, a kormány ki kell hogy mondja végre: Gyurcsány takarodj. Magyarországot leminősítette…..
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
Összefirkálták a Szabadság téri emlékművet..
Miniszterelnökcsere a megoldás a forintválságra"Ha magunk gerjesztünk magunk körül válsághangulatot, akkor lesz is válság. A szocialista párt vezetői nem értik ennek a válságnak a lényegét. Csupa olyan intézkedést jelentenek be rossz ütemben, amellyel csak súlyosbítják a…..
Mindenki számára érthető egyszerre magyar, nemzeti, korszerű és európai alaptörvény született, olyan, amelyre a magyarok nemzedékekkel később is büszkék lehetnek. - mondta az álamfő, amikor aláírta húsvétkor az új alkotmányt, és amit Kerényi bohócügyi államtitkárnak…..
Még a Gyurcsány-kormány ideje alatt mondta Kósa, hogy ami az országban zajlik olyan, hogy az ember a szíve mélyén drukkol, egyszercsak kijön a függöny elé a Monty Python társulat meghajolni.Azon is nagyon egyetértően tudtam nevetni, amikor Váncsa István "rocky horror picture…..
micream 2011.09.01 20:45:30
micream 2011.09.02 01:10:28
@padmasambhava:

viccnek egy kicsit durva volna
Igaz, hangfelvétel nem készült róla, és nem a miniszterelnök, hanem az Orbán-kormány valamelyik minisztere ismerte el, hogy a médiatörvényt bizony "elbaszták". Legalábbis ezt állítja az Economist újságírója a lap véleményblogjában. A szerző előbb Orbánék…..
 Csekély publicitást kap a honi sajtóban és a blogközösség vitafórumain is, de az Orbán-kormány tevékenységét közel sem övezi akkora idegenkedés, mint amennyire azt egyesek itthon láttatni szeretnék. Időről időre találkozhatunk ugyanis méltató, elismerő véleményekkel…..
micream 2011.01.07 14:07:45
nekem a legfurcsább az, hogy az indexnek, nincs véleménye, vagy csak nem meri megírni, a média törvénnyel, vagy orbán tevékenységével kapcsolatban. még a heti válasz is komolyabban foglalkozik a médiatörvényt ért kritikákkal, mint az egykoron szókimondó index. erre még az sem lehet kifogás, hogy a fideszes tulajdonos felülbírálhatja, hogy mi jelenjen meg az idexben, és mi nem. ha ez így megy tovább hiteltelenné válik az index. amit nehéz volt felépítenie, most könnyen lerombolják.

itt egy példa a hírkeresőről:

INDEX:
- A Hellboy 3-nak el kell készülnie
- Vérteszt mutathatja ki az Alzheimer-kórt
- Biztos, hogy megvan a tavalyi hiánycél?
- Elmarad az Operabál
- Darabokra szedte a hírtévés vádakat az Economist
- Az MSZP felravatalozta a Szabadság hidat
- Jégbarlanggá változott a pécsi alagút
- A repülő visszafordult, leszállították a merevrészeg orosz junior hoki...
- Felszámoltatnák az Electro Worldöt
- Visszavették az adományt a püspökségtől

és a HETI VÁLASZ:

- Ki síel együtt Simor Andrással? - Szívéhez kapott Orbán embere
- Ezt látni kell: Extrém szerepben a gyönyörű színésznő
- Fábry csúnyán beégett
- Orbán nem Putyin - válaszolták a rettegő Kossuth-díjas művésznek
- Médiatörvény: kiderült, mit rontottak el Orbánék
- Hangfelvétel: Orbán bekeményített
- Ez a baja Orbánnak: pucér hölgyek néznek rá a sporthírekből
- Sokkolták Martonyiékat

az INDXESEK nem mernek orbánnal foglalkozni?
Napok óta tart a hazai és a nemzetközi sajtót lázba hozó felháborodás a kedden megszavazott magyar médiatörvény jogállamiságot, demokráciát veszélyeztető voltát illetően. Konkrétumok helyett itthon is csak olyan üres szólamokat ismételgetünk, hogy diktatórikus, visszahozza a…..