Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salmo

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mannaszappan nevét ismertem már egy ideje. Gondoltam, egy a jónéhány más, önállóan vagy a Meskán áruló kézműves készítő közül. Aztán egyszercsak látom, hogy a Facebookon már négyszázezer lájkolónál tart – mi van? A tízmilliós, és az internetfelhasználók aránya…..
A felsőoktatásba kerülés a kínai fiatalok életében hatalmas mérföldkő. Túl azon, hogy a diplomaszerzés lehetősége egy jobb élet ígéretével kecsegtet, már az itt töltött évek is óriási változásokat hoznak a mindennapjaikban. Emlékeztek még a középiskolai napirendjükre?…..
Esett már szó a passzív biztonsági megoldásokról egy korábbi posztban, ezúttal az aktív védelem egyik legelterjedtebb módszeréről lesz szó, azaz a lőfegyverekről. A mai írás egy lelkes olvasónk gyűjtése alapján született, ezúton is külön köszönet neki a fáradozásáért!…..
Ez itten egy barátom pamacsa és esete, és igazából nincs is benne sok tanulság, bármelyikőnk belefuthat ilyesmibe. El kell könyvelni, hogy a) a pamacs bizonyos tekintetben olyan, mint a bor, ami ugye néha még a legdrágább parafával is dugós lehet, és erről nem a készítője tehet,…..
 Hollandus napokat élünk, fociban pénteken itthon kaptunk tőlük egy négyest (sportlap-stílusban: az Oranje labdamágusai négyszer bűvölték a hálóba a pöttyöst), holnap pedig odakint jön a folytatás. Focit ugyan nem nagyon nézek, minderről azonban eszembe jutott, hogy hoppá,…..
 Még október volt, amikor a Nadler kézi készítésű szappan blogon megtudtam: a készítő, Alma borotvaszappanba vágta a keverőkanalát. Persze, hogy megörültem, hisz továbbra is nagyon szeretném, ha lennének itthon minőségi, jól működő kézműves borotvaszappanok.…..
 Na végre, itt van valami friss, valami valóban újszerű. A hagyományos borotválkozás kapcsán persze furcsa ezt mondani és hallani, de újszerűség alatt természetesen nem valami mégűrtechnológiásabban hatékony zselét, vagy egy ötödik (vagy hatodik? – bocs, nem tudom, hol is…..
 A Gilette a Tech modell szuperkompakt változatát is elkészítette anno, útiborotvának, persze. Ez volt a Travel Tech. Egy időben rákattantam és vettem néhányat – következzen hát egy kis bemutató...
 „Így borotválkozom késsel én” videókkal YouTube-ot lehet rekeszteni. Ezek úgy filmes kivitelezésükben, mint borotválkozási módszertanukban igencsak különböző minőségűek, én pedig szándékosan nem is fárasztalak benneteket ilyenekkel. Ezt itt most azért…..
 Szakmai kiránduláson voltam Székesfehérváron, Flaschner Kálmán üzletében és műhelyében. Gyerekek, borotvakés-ügyben nagyon nincs veszve a haza. Állakat felkötni. Tibi szólt, hogy megy, én meg ugrottam is. Lássuk, mi a helyzet Kálmán bácsinál, akinek az üzletére…..
Salmo 2010.07.13 21:44:10
@Wannabe: a hugyos él, az olyan élszalag amiben nagy egyenetlenség van sérülés, stb miatt, a szalonnás pengehát pedig, a nem végig párhuzamos pengehát szélességre utal műköszörűs körökben......

Az árak miatt érdeklődni itt :(22) 311-911

A személyes látogatásra Székesfehérváron - ott nagyon sok kés van a Váci úthoz képest - a szombati nap preferált, mert akkor jobban van ideje Kálmán Bá'-nak.