Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cp_5

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váci utca Atléták Chanelben 2012.01.13 11:18:00
 A Chanel tavaszi kollekciójának fotóin a modellek a sportot és a stílust egyesítik. A fotókon  a könnyedség és a luxus játszik, miközben egy-egy -a valóságban cseppet sem könnyű- tornagyakorlatot mutatnak be, vagyis inkább imitálnak. Meggyőző, impresszív sorozat.…..
Autósként, gyalogosként, kerékpárosként, robogósként, motorosként éreztek már halálfélelmet sportkocsikat megszégyenítő sebességgel, eszetlenül száguldozó, erőszakoskodó, előzgető, villogó kisteherautók miatt? Én gyakran. Gondoltak már arra, hogy ezek a sokszor…..
Csupa jó hírt közöltem Barroso úrral – mondta pikírten ma esti interjújában Orbán Viktor, amikor beszámolt arról, hogy elutasító választ küldött az uniós bizottsági elnöknek. Miután az előző bejegyzésben részletesen elemeztem a racionális mérlegelés szempontjait,…..
Sorsdöntő napok jöhetnek. Barroso levele után nem tűnik légből kapott feltételezésnek, hogy az ország minden bizonnyal nem kap pénzügyi segítséget, ha a rohamtempóra kapcsolt parlamenti többség megszavazza azt a két törvényjavaslatot, amelynek visszavonását az EU a…..
cp_5 2011.12.21 03:05:38
@ubul2000: Igazad van, éreztem én, hogy valami nem stimmel ..de már meg is válaszoltad. Azt hiszem viszont, hogy eltúlzod kicsit a dolgot, nem volt itt megdöbbenés..
Mondjuk ahhoz sem kell messzire menni, hogy a levél miként kerülhetett ki..
A) az EU részéről csöpögtették be a magyar médiába...mert 99% ig biztosak voltak benne, hogy nem kapunk róla infot (összesküvéselmélet ON)
B) nézzük meg ki nem dolgozik jan 1 től a miniszterelnök közvetlen közelében
Nem kell itt messzemenő nagy dolgokat levonni..

btw szerintem egy országnak egy ilyen súlyú levélről joga van tudni, még ha saller is van benne és az fáj is, de ez egy másik és már szubjektív kérdés. Tárgyilagosságban és időrendiségben teljesen igazad van.
cp_5 2011.12.21 03:06:41
@concret: Nyomozás nem lesz, mert kiderülne, hogy nincs egység a fideszben az meg senkinek nem jó.
cp_5 2011.12.21 02:50:19
@sárkányfő: Várom már mikor lesz görög, spanyol, portugál példa.
Ahol azért azt erősen látni kell, hogy recesszió és iszonyat nagy gond idején amikor felhívtam a görög barátomat őrjöngve közölte, hogy nem érti miért kell neki a boltban számlát adni, rendszeresen adót fizetni és különben is milyen dolog , hogy a benzinkúton blokkot adnak. Meg egyébként is tök mindegy mert még mindig 5.000 eurot keres tehát őt mélyen nem érdekli mi van....na ennyit erről, nálunk ez nincs és már elnézést a kifejezésrt vagyunk annyira hülyék, hogy elhisszük, hogy jobbak vagyunk mint az előbb említett 3 nemzet..dehogy vagyunk