Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barnaby88

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten Amerikában voltam, esténként a hotelszobában néha bekapcsoltam a tévét, így elkaptam pár játékhirdetést. Érdekes látni, hogy náluk mennyire tele vannak a tévéreklámok játékokkal. A Microsoft például még mindig a Kinectet nyomja, szinte csak kinectes (és kazuár)…..
Barnaby88 2011.12.13 11:11:44
@bucbuc: nem az árakkal van a gond hanem a fizetésekkel. Sosem lesznek olcsóbbak a játékok, mivel egyre drágább őket előállítani, a fizetések emelkedésétől meg nem nagyon tartok.

A fő oka annak, hogy nem éri meg nálunk reklámozni az, hogy a kelet európai kultúrákban, ahol a játékoknak csak 10-15 éves múltjuk van (amerikában már a 70-es években nagyon elterjedtek voltak, míg nálunk csak egy nagyon szűk réteg jutott hozzá játékokhoz), és az emberek többsége még mindig gyermeteg dologként tekint a játékokra.
Ez egyébként lassan változik, de sajnos egyre több 10-12 éves játszik cod-al és battlefieldel, ahelyett, így viszont nehéz lesz.
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Méghozzá ezt, Nagy-Britanniában, lehet tippelni, hogy mi volt az indok: Megvolt a tipp? Oké, akkor mondom a megfejtést: az volt a gond, hogy az Xbox360-as játék hirdetésében a PS3-verzióból származó render mozikból voltak bejátszások. Na de hát a render mozi az minden gépen…..
Jó, hát ez alapban persze nagyjából annyira meglepetés, mint hogy Angliában esett az eső. A számok (Torrentfreak.com-féle becslések, amiket eléggé bizonytalanná tesz, hogy a Blizzard digitális terjesztési csatornája is a Bittorrent protokollt használja) viszont roppant érdekesek.A…..
Barnaby88 2010.08.16 16:46:01
@Archenemy: te most aztán nagyon megmondtad a frankót, kár, hogy teljesen logikátlan és értelmetlen amit mondasz...
a technológia fejlődése magával hozza a régi technológiák hanyatlását, ez természetes.
De itt arról van szó, hogy az illegális letöltés AZAZ LOPÁS tesz tönkre sok fejlesztőcsapatot!

A lótenyésztés sem azért ment tönkre mert mindenki lovakat lopott!!!
ha csóró vagy, vess magadra, és ne játsz vele!!!
azért mert nincs audid, csak nem mész be egy szalonba és lopsz egyet, vagy igen?
Mert ez pontosan ugyanaz, azért mert nem kézzelfogható, még ne csinálj úgy mintha nem az lenne!!!
Barnaby88 2010.08.16 16:49:55
@Gyűjtőjegyes: ne a Zerg lemezt rángasd le torrentről, hanem gondolkodj egy kicsit a törpe agyaddal. Ha úgyis csak a kampányt játszanád, akkor nem maradsz le olyan sokról, inkább vegyél meg valami olyan játékot, amivel sokat játszol, és nem baszol ki azokkal, akik éveket dolgoztak egy terméken!
te hogy örülnél, ha rendesen dolgoznál, de a hónap végén nem kapnál fizetést?? A főnök, úgy dönt, hogy most spórol és nem ad neked. Nincs kedve. Vagy épp szarul áll a cég anyagilag, azért.
Majd a következő hónapban sem.
Mert te most pont ugyanezt csinálod!!!!
Gondolkodj el rajta kicsit...
Az amerikaifocisták egyrész nem keverendők össze a dél-afrikai vébén igen szimpatikusan játszott amerikai focistákkal, másrészt meg általában böszme nagy kigyúrt fickók, én biztosan nem érezném magam jól, ha valamelyik NFL-nagymenő megharagodna rám, és úgy gondolná, hogy…..
Barnaby88 2010.08.05 16:39:04
@rootshaper: mivel a kiadók nem külsős fejlesztők játékait veszik meg mint régen, hanem belsős csapatoknak mondják, hogy fejleszd ezt és ezt a játékot, ezért nincs igazad, de szerintem az EA stabilan jó játékokat ad ki, vannak gyengébbek is, de gondoljunk csak a régi NFS-ekre, Battlefieldekre, MOHAA stb.
Az E3 környékén többen is megkérdezték tőlem, hogy mikor jönnek már a következő konzolgeneráció képviselői. A kérdés indokolt, elvégre az Xbox 360 2005 végén debütált, a PlayStation 3 és a Nintendo Wii pedig 2006 végén, vagyis majdnem öt, illetve négy éve. Ennyi idő…..
Barnaby88 2010.07.13 17:37:21
@Bobby Newmark: Pedig te vagy az aki elbaszott hülyeségeket írkál...
Mindenki tudja, hogy egy félmilliós pc erősebb mint bármelyik konzol, viszont onnantól kezdve, hogy csak szarul optimalizált, bugos, konzol portok jelennek meg rá, senkit sem érdekel...
A pc halott. Ennek legjobb példája, hogy minden idők legnagyobb példányszámban eladott játéka, a Modern Warfare 2 eladásaiból, mindössze 3 % volt a pc-s...
Ennyit erről.
Vegyél inkább egy konzolt és utána beszélj, de akkor már nem fogsz mert meglátod, a konzolok számtalan előnyét a pchez képest.
Természetesen a pc-nek is megvannak a maga előnyei, de ha játszani akarsz, azt 2010ben legjobban egy xboxon, vagy ps3mon tudsz!!!
Barnaby88 2010.07.14 16:08:27
@Johnfive: Nem érted a lényeget!!
Mindenkinek egyszerűbb ha konzolra fejlesztenek.
Egyrészt mivel fix a hardver, jobban kiaknázhatják annak a képességeit, ezért nem lesznek optimalizációs problémák.
PC-s játékoknál mindig fennáll a kérdés, hogy csúcsgrafikát akarnak e csinálni, ami csak keveseknél fog jól futni, vagy gagyibbat, akkor pedig a csúcsgéppel rendelkezők lesznek csalódottak.

Plusz emberek kellenek ahhoz, hogy a rengeteg alaplap/processzor/vga kombináción viszonylag jól elfusson a játék, konzoloknál ilyenre nincs szükség!!!

Mindenkinek egyszerűbb, a fejlesztőnek is, a játékosnak is ha konzolon játszunk!!!