Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orolka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Flash Játékok Room Fake 2008.04.30 15:52:00
Többen is játszottatok vele, és ajánlottátok, hogy tegyem ki, ezért tessék, itt van.Nem véletlen, hiszen nagyon kellemes kis játék, kár, hogy a végén nem tudok kijutni valamiért.http://ma-me.net/lamp/games/escape/room_fake.htm..
Flash Játékok DayMare Town 2007.07.25 12:00:00
Megmondom a frankót, ezt a játékot nem sikerült még végigjátszanom, egyenlőre most időm sincs, másrészt iszonyatos sok helyszín van. Szépen kivitelezett játék, ha valaki esetleg végigcsinálná, megköszönném ha írna ide egy…..
Orolka 2007.08.08 13:14:30
Majd menj be abba a kapuba, ahol a nagy lépcső van. Menj be jobbról a 2. irodába, asztal mellett van egy doboz, kulccsal nyílik. Lesz benne még egy kő (dugattyúba). Az irodából gyere ki és nézz felfelé a bal felső sarokba ("madár"), majd menj a dugattyúkhoz és tegyed bele a köveket. Ha beletetted, nyomjad meg a jel felett a gombot mindegyiknél amelyikben van már kő.
Majd gyere ki és menj balról a 2. kapuhoz (ahol az öngyújtó volt), menj be. Az egy lift. Nyomjad meg az 1-es gombot. A falon a 2. kép (házzal) bal oldalára katt, lesz egy pálcika (vagymi). Menj beljebb, vedd el a könyvet. Ismét liftbe, -1-es szint. Könyvtár, menj be és jobb oldalon lesz egy könyv, amin egy pont van, abban van a "madár". Menj liftbe -2-es szint. Jobb oldalon a kacsacsőröket állítsd olyanra, mint a képen láttad. Lesz megint egy köved. -3-as szintre ott jobbra menj, találsz egy másik gombot. Ez a gomb a két kör alakú jeles kapuhoz tartozik. Abba a körbe tegyed, amelyikben nincs semmi jel. Menj be és menj fel a lépcsőn. Ott is lesz egy kő. Majd az ajtón menj be és a mosdónál ülő szőrmóknak add oda a könyvet. Kiejt a kezéből egy követ. Menj a lifthez és menj a -2. szintre (ahol a kacsacsőr van), menj jobbra és az asztalon lesz egy kő, katt rá és tegyed gyorsan alá azt a kis rudat. A kőböl kiesik mégegy "kő". Menj a bal oldalon található dugattyúsorhoz és tegyed bele ezt a követ is, nyomjad meg a gombot, majd menj még jobbra és húzzd meg a kart. Ügyi vagy... megcsináltad! VÉGE! :)