Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sánta Rája

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzalom és horror! Már megint egy beteg vírusvideóval próbálkozik a Ray Ban. Az arccal szemüvegelkapós vagy a színváltós kaméleon legalább vicces volt. Az arcra tetovált szemüveg láttán a Homár azt a következtetést vonta le, hogy atomvillanásban ugyanez megvan egy másodperc…..
Sánta Rája 2010.01.17 19:17:41
A Homár a maga részéről tavaly kiszórakozta magát az eastpak pszeudodízeles zombis hátizsákreklámjain, azonban az oszlóképű modellek azóta hazánkban már az utcán rémisztgetik a kisgyerekeket. Trex rémült szülőként a jóságos internethez fordult…..
A következő posztot azoknak küldi a Homár, akik sérelmezik, hogy a megváltó eső miatt beszorultak a lakásba/irodába. Előre is figyelmeztetünk mindenkit, hogy most már késő elfordulni, muszáj volt ezt a képet első helyre tenni. Asszociáljanak szabadon és kattintsanak ofkorsz, mert…..
Menő álrokkantak sorozatunk páneurópai darabja következik: A mellékelt képeket a hetedik kerületi Dohány utcában lõttem a mai délután során: egy olasz rendszámú VW Touareg, a biztonság kedvéért magyar rokkantigazolvánnyal felszerelve. Hozzáfûzni én se sokat tudok.…..