Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulyxes029

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Zene, zene, zene 2008.12.22 17:00:00
Mai ajánlónkat szendvicsben nyomjuk, egy rakat sorozat és egy kazal zenei műsor közé beszorítottunk néhány mozifilmet. Egyébként a zenei felhozatal tényleg elképesztő ma, habár klasszikus zene kedvelők előnyben. Hiába közeleg a karácsony, attól a krimihétfő krimihétfő…..
A kórházban kezdünk, Abby az öltözőben bénázik a szekrényével. Frank lép be, figyelmezteti Abbyt, hogy ma addig nem mehet betegek közé, amíg az elmaradt dokumentációját meg nem írja, de a falnak beszél, Abby feltartóztathatatlanul tör utat magának. Pratt mellé szegődik, egy…..
Szóval, a héten megkezdődött a Big Bang Theory második évada, Jim bácsinak köszönhetően pedig mi is megállapíthatjuk, hogy egy eléggé elborult epizóddal. Egyszóval ott folytatódik a sorozat, ahol abbamaradt. És szó szerint így van, Penny és Leonard ugyanis pont érkeznek haza a…..
A Montecitóban furcsa dolgok történnek. Az még nem lenne az, hogy Sam méteres dekoltázzsal várja egyik nagymenő ügyfelét, de amikor egy zaklatott vendég megemlíti, hogy ellopta a pénzét egy szellem, Mary-nek is elkerekedik a szeme. Pedig ilyen lökhárítókkal szerintem láthatott…..
hogyvolt CSI: LV 1x02 - Cool Change 2008.06.29 11:07:00
Kezdjük rögtön az előző részek tartalmával, Warrick ugye tilosban járt, nem ő kapta meg az előléptetést, hanem Nick, szerencsétlen Hollyt meg jól lelötték az első munkanapján. De induljon is rögtön egy új történet szál. Egy csili-vili kaszinóban járunk, ahol egy tapló…..
hogyvolt NCIS 4x09 - A zűrös húg 2008.05.06 09:00:00
Ne riasszon el senkit a tipikusan zsékategóriás magyar filmekre jellemző cím, a múlheti filler epizód után indul végre a mandula, tessék kapaszkodni, mert az évad talán eddigi legjobb része következik. Hajnali kettő óra, McGeevel nyitunk odahaza, aki a 40 éves Olympia írógépét…..
Mai anyagunk egy kegyetlen világba kalauzolja el olvasóinkat. Polgárháborúk, forradalmak, éhezés, népírtás, diktátorok, kizsákmányolás, sivatag, dzsungel, vadállatok. Ja és futball. Méghozzá a javából. Mindez fellelhető a világ legsötétebb kontinensén.…..
Még mielőtt a Viasat kollektív fenekének látványos nyalogatásával vádolnának minket a kedves kommentelők, kijelentjük, hogy nem azért van ennyi csatornaközeli hír, mert mi ezért külön pénzt, kocsit, kurvákat vagy chippendale fiúkat kapunk, hanem azért, mert a sajtósuk…..