Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnabyx

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ide jöhetnek az olyan kommentek, amik általános témájúak.Ha olyan vetődne föl, ami szorosan kereskedési, de nincs neki bejegyzés eddig, akkor először kérlek jelezzétek, hogy kellene egy "ilyen" és én megnyitom 1-2 napon belül.Wik..
barnabyx 2010.10.10 11:07:01
@mjani:

Elvileg tudok segíteni,ha még aktuális : kb@gakomix.hu
Ezt a bejegyzést azért nyitom, hogy az adott témában eszmecsere folyhassék alatta.Egy rövid magyrázat:EA -nak vagy Expert Advisor-nak hívják azokat a programokat MT4 alatt, amik automatikus kereskedést folytatnak..
barnabyx 2010.07.14 12:22:11
@smk:
Most 15 perces adatokkal küzdök. Magnézem majd a ducascopy adatait, bár most kifejezetten "gyertyás" megoldások érdekelnek. Van egy robotom ami jól megy tick charton, és azt szeretném átirni pl 15 perces-re, most ez a project. Amúgy az alapstratégia nem épül indikátorokra, ezért alap, majd ha ez már jól megy akkor "javitok" rajta indikátor jelzésekkel (legalábbis ez a terv). Élesben kézzel kb 1 éve tradelek, robotokat kb 7 hónapja irok... (napi 10-12 órában).
barnabyx 2010.07.14 08:49:25
@smk:
Szia ! Ez szép terv, nekem is van egy saját fejlesztésű tesztkörnyezetem, amit alapstratégiák fejlesztésére használok. Sokfelé lenne továbbfejleszthető, de még nem találom az irányt (általánoson már gondolkoztam, de egyenlőre nagyon nagy munkának tartom és nincs időm "kivárni" )
Amit eddig csináltam az Dealbook specifikus, az ottani feltetelek szerint kereskedik, adatállományt a metatraderből vettem, (kicsit átalakítottam) és így tesztelem a stratégiáimat. most 15 hónapos időtartamot 3 perc alatt "lejátszik", így igazán gyorsan lehet vele fejleszteni... (Van is eredménye :) :) )

Üdv : Barnaby